Faukalgutua, Kapp. Moderne enebolig med flott utsikt og tak terrasse.

Flott utsikt mot Mjøsa.

Om Kapp

Kapp blir ofte omtalt som den mest attraktive plassen på Toten ikke minst fordi du kommer nærme Mjøsa. Det er ikke lange turen til fots eller på sykkel før du er nede ved Heksusstranda, der det er fine bademuligheter. Kapp idrettsplass ligger like ved og her kan du følge med på treninger og kamper. Kapp har en idyllisk beliggenhet på vestsiden av Mjøsa, mellom Gjøvik og Skreia/Lena, med gode bussforbindelser til Gjøvik, Lena, Skreia og Raufoss. Kapp er et populært tettsted i landlige omgivelser med gårdsbruk, småhusbebyggelse, skole, barnehage og noen butikker.  Fine turområder i nærområde.  Karidalen  med sitt flotte ski og tur anlegg, er kun en kort kjøretur unna.
Kapp har 2 småbåthavner, en på Hekshus og en ved Kapp Melkefabrikk, flott mulighet for deg som er glad i båtlivet. Kapp har også et yrende kulturliv med Kulturskolen, Mjøsmuseet, Næringshagen og gamle Kapp Melkefabrikk. Området ved Kapp Melkefabrikk er et veldig populært området, spesielt i sommerhalvåret da hjuldamperen DS Skibladner  anløper Kapp i sesongen mai-august, og flere av Mjøsas sommer konserter blir avholdt her.
Kapp ligger ca, 1.5 times kjøretur fra Oslo og ca 1 times kjøretur fra Gardermoen.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Ingen budrunder
- Ingen oppussing
- Lave bokostnader
- Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
- 5 års reklamasjonsrett
- Bare nytt er nytt!
- 1 års befaring av boligen
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik ble etablert i 1986 og fremstår i dag som distriktets ledende boligleverandør. Vi selger boliger i Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten, Gran, Lunner, Jevnaker, Hamar og Ringsaker kommune. I tillegg selger vi eneboliger i Sør Aurdal, Nord Aurdal, Østre Slidre, samt Vang kommune. Vi har hovedkontor på Gjøvik, et salgskontor i Brumunddal samt egen elementfabrikk. Nordbohus Gjøvik AS har 50 ansatte. Vår tømrerstab består av lokale solide snekkere med stor yrkesstolthet. Nordbohus Gjøvik AS ønsker å ha kunden i fokus og bidra til å oppfylle din boligdrøm

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Anders Prøven
Tlf
97 46 85 99
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2849 Kapp.