Nukleus i Dragerlia 26
Variant av Nukleus.
Variant av kunde tilpasset Nukleus.
Variant av kunde tilpasset hall.
Variant av kunde tilpasset Nukleus.
Variant av kunde tilpasset kjøkken.
Variant av kunde tilpasset kjøkken.
Variant av kunde tilpasset kjøkken.
Planløsning hovedplan.
Planløsning underetasje.
Hovedplan.
Underetasje.

Nukleus i Dragerlia 26

Nøkkelinformasjon

Pris
3 609 000
Antall soverom
4
BRA
176 m²
P-rom
168 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om Nukleus

Nukleus er preget av særlig flotte lysforhold, med sine høye vinduer og åpne stueløsning. Det romslige kjøkkenet blir et populært møtested, og om du ønsker det, kan du velge åpen løsning mellom badet og vaskerommet. Et flott og praktisk hus.

Beskrivelse

Boligen leveres som klart for maling i hht. vår basis leveransebeskrivelse og det er mulig å bestille med grunnarbeider, flisarbeider, malerarbeider etc. slik at leveransen blir nøkkelferdig. Normalt vil øvrige byggekostnader inkludert prisstigning utgjøre ca kr 1.000.000,-, men sluttsummen vil selvfølgelig avhenge av standard på tilvalg. Huset i annonsen er eksempler på hva som kan bygges, men du står selv fritt til å velge hvilke hus du ønsker fra oss, så lenge dette er iht reguleringsplan.

Vedrørende kjøpesum

Tomt betales separat og kjøpesummen innbetales i takt med framdrift på huset. Etter oppstart dekkes all prisstigning på vår leveranse av oss. Prisen er for tomt og hus levert som klart for maling i hht. vår Basis leveransebeskrivelse.

Omkostninger

Offentlige gebyrer samt kostnader til uavhengig kontroll kommer i tillegg til prisen. Prisen er med indeks pr april 2018 og justeres i hht. SSB's indeks fram til byggestart. Omkostninger og gebyrer er til sammen ca kr 90.000,-.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Tommy Evenrud
Tlf
90 77 14 31
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
61 13 92 50
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik