Flotte eneboliger på solrike utsiktstomter i Dragerlia på Raufoss (5 SOLGT/ 1 RESERVERT)

Sans.
Nukleus.
Aurora.
Espira
Utsikt mot vest og kveldssol.

Nøkkelinformasjon

Priser
kr 3609 000,-kr 3692 000,-
Antall rom
4-5 soverom
Areal
168-204m2
Adresse
Dragerlia, 2835 Raufoss
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
2

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Peis/ildsted
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Utsikt
  • Sentralt

Om Dragerlia.

Her kan du velge mellom 5 solrike vestvendte tomter med god utsikt. Dragerlia er et barnevennlig område med kort veg til barnehage og skole. Det er avsatt et stort fellesområde mellom boligene som sikrer godt med rom rundt husene og en fin møteplass for barn.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig.

- Ingen budrunder
- Ingen oppussing
- Lave bokostnader
- Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
- 5 års reklamasjonsrett
- Bare nytt er nytt!
- 1 års befaring av boligen
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Beskrivelse.

Boligene leveres som klart for maling i hht. vår basis leveransebeskrivelse og det er mulig å bestille med grunnarbeider, flisarbeider, malerarbeider etc. slik at leveransen blir nøkkelferdig. Normalt vil øvrige byggekostnader inkludert prisstigning utgjøre ca kr 1.000.000,-, men sluttsummen vil selvfølgelig avhenge av standard på tilvalg. Husene i annonsen er eksempler på hva som kan bygges, men du står selv fritt til å velge hvilke hus du ønsker fra oss, så lenge dette er iht reguleringsplan.

Om prisen.

Tomt betales separat og kjøpesummen innbetales i takt med framdrift på huset. Etter oppstart dekkes all prisstigning på vår leveranse av oss. Prisene er for tomt og hus levert som klart for maling i hht. vår Basis leveransebeskrivelse. Offentlige gebyrer samt kostnader til uavhengig kontroll kommer i tillegg til prisen. Prisene er med indeks pr november 2016 og justeres i hht. SSB's indeks fram til byggestart. Omkostninger og gebyrer utgjør til sammen ca kr 90.000,- og kommer i tillegg til prisen.

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik ble etablert i 1986 og fremstår i dag som distriktets ledende boligleverandør. Vi selger boliger i Gjøvik, Vestre Toten, Østre Toten, Gran, Lunner, Jevnaker, Hamar og Ringsaker kommune. I tillegg selger vi eneboliger i Sør Aurdal, Nord Aurdal, Østre Slidre, samt Vang kommune. Vi har hovedkontor på Gjøvik, et salgskontor i Brumunddal samt egen elementfabrikk på Dokka. Nordbohus Gjøvik AS har 50 ansatte. Vår tømrerstab består av lokale solide snekkere med stor yrkesstolthet. Nordbohus Gjøvik AS ønsker å ha kunden i fokus og bidra til å oppfylle din boligdrøm.

Matrikkelinformasjon.

Kommunenr: 529
Gårdsnr: 37

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Tommy Evenrud
Tlf
90 77 14 31
Nordbohus Gjøvik AS
Telefon
Adresse
Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik