Hus på ett plan fra Nordbohus

Friborg Bygg blir forhandler i Nordbohus

Med en av Norges største boligleverandører i ryggen, åpnes flere dører – både for kundene våre og for oss. Nå ser vi fram til å hjelpe enda flere kunder i Harstad og omegn med å realisere boligdrømmen!

Hva betyr dette for deg som kunde?

– Det at vi blir en del av Nordbohus betyr at vi kan tilby et større spekter av tjenester og ikke minst realisere en eventuell boligdrøm for kundene våre, forklarer Sigurd Friborg, daglig leder i Nordbohus Friborg Bygg. – Tidligere har vi drevet mye med rehabilitering, tilbygg og påbygg. Det skal vi fortsette med, men nå vil vi også satse tungt på boligprosjekter og bygging av eneboliger.

Nordbohus er en av Norges største boligleverandører, og en del av Mestergruppen – et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift og eiendomsutvikling.

 

Det at vi nå har blitt Nordbohus-forhandler gir oss tilgang på mye god kompetanse innenfor flere ulike områder av boligbygging og rehabilitering, som igjen vil komme kundene til gode.

 

Sigurd Friborg, daglig leder i Nordbohus Friborg Bygg

Tror boligmarkedet vil snu snart

­Som i resten av landet, har også boligmarkedet i Harstad vært trått en stund. Vi i Friborg Bygg har likevel tro på at det vil komme en opptur snart. Vi har flere boligfelt med flere ledige tomter, samt nye under oppbygging og planlegging, så etterspørselen vil komme. Både Harstad, Tjeldsund og Kvæfjord trenger boliger.

– Boligmarkedet er litt trått for tiden, men det kommer en opptur. Med flere boligfelt med flere ledige tomter, samt nye under oppbygging og planlegging vill etterspørselen komme, mener Sigurd.

 

Ny huskatalog med seks nye hus

Nordbohus har nylig lansert ny huskatalog med seks nye hus designet for å møte kravene til dagens boligbyggere. I samme katalog finner du kundefavoritter som i mange tilfeller har vært finjustert basert på kundenes tilbakemeldinger over flere år. Nå kan også kunder i vår region plukke sitt nye drømmehus fra denne katalogen.

Finn din favoritt i huskatalogen

 

To kataloghus jeg tror vil passe kundene våre godt er det moderne huset Samspill og det herskapelige huset Orion. Samspill med sine store vindusflater som slipper inn mye lys og gir muligheten for å se utover den formidable utsikten vi har i store deler av regionen ville vært en innertier for de aller fleste. Det er et hus som inneholder alt man trenger: store flotte rom, bad, bod og garasje. Dette har blitt mine personlige favoritter i katalogen.

 

Sigurd Friborg, daglig leder i Nordbohus Friborg Bygg

Det populære ferdighuset Samspill fra NordbohusSamspill var Nordbohus sitt mest populære kataloghus i 2022.

– Orion vil jeg også fremheve, da jeg også har sansen for den herskapelige stilen. Dette er et gjennomført hus som arkitekten bak har tegnet med gode intensjoner og tanker bak alle løsninger.

Det herskapelige huset Orion fra NordbohusOrion er et populært hus i kategorien for herskapelige eneboliger.

– Nordbohus består av folk som har jobbet i årevis med eneboliger og som forstår hvilke behov kundene har og hvordan man skal tenke for å bygge et hus som fungerer gjennom flere livsfaser, legger Sigurd til.

 

Har du planer om å bygge nytt hus eller rehabilitere ditt eksisterende?

Kontakt oss gjerne for en prat om hvilke muligheter du har. Vi hjelper deg å finne løsningene som gir deg mest mulig igjen for investeringen.

Kontakt oss