Tømrer i Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

Stor interesse for å realisere boligdrømmen i Follo

Nordbohus Follo Bygg & Eiendom er en av de største tømrerbedriftene i Follo. Vi har bygget og rehabilitert hjem for familier i vår region siden 1998. Enten du skal rehabilitere, kjøpe eller bygge nytt, er vårt største fokus at du skal føle deg ivaretatt og trygg fra første møte med oss.

Til tross for at det har vært noen tøffe år for boligbransjen, har vi stått støtt hele veien. – Vi er jo et firma som har mange bein å stå på. Siden vi driver med både rehabilitering, oppussing og bygging av nye boliger, har vi alltid mye på gang, forklarer Karen Elise Huus, boligselger i Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.

I økonomisk utfordrende tider er det en trygghet å vite at oppgradering eller bygging av ny bolig er en investering du på sikt vil få igjen for. Her i Follo opplever vi at folk fortsatt jager boligdrømmene sine:

– Vi får for tiden mange forespørsler på rehabilitering og oppussing, men vi har også flere eneboligprosjekter på gang, forteller Karen Elise.

Karen Elise Huus
Boligselger Karen Elise Huus rådfører deg til de beste løsningene for ditt boligprosjekt.

 

To typer hus er spesielt populære

Både i huskatalogen vår og blant de arkitekttegnede husene vi har levert, vil du finne boliger i mange ulike stilarter og størrelser. Her i Follo er det spesielt to stilarter som er populære:

– Vi bygger mye funkis og klassisk moderne. Folk vil ha det enkelt og det går mye i vedlikeholdsvennlige løsninger. Vi ser også en større etterspørsel etter strømsparende tiltak som solceller og vannbåren varme. Det er mange som har falt for atriumhuset Samspill fra huskatalogen vår. Har du en liten tomt, bør du heller se på boliger hvor du kan bygge i høyden, forteller Karen Elise.

Arkitekttegnet hus levert av Nordbohus i SonVi bygger mye i vårt eget nærområde, som denne arkitekttegnede eneboligen på en flott tomt i Son.

Se flere av boligene og rehabiliteringsprosjektene vi har levert

 

Forutsigbarhet når du skal bygge hus

Å bygge hus er gøy og spennende, men det er en omstendelig prosess. Det er valg som skal tas, behov som skal møtes, og budsjett som skal overholdes. Vi forstår at noe av det viktigste for deg i et slikt prosjekt er å ha forutsigbarhet. Sammen med deg sørger vi for å få full oversikt så tidlig som mulig:

 

 

Hos oss kan du få tegnet drømmehuset ditt sammen med våre egne arkitekter. De har lang erfaring og svært mange spennende referanseprosjekter å vise til. I løpet av tegneprosessen vil du kunne få priser underveis, slik at du hele tiden har kontroll på kostnadene. Har du fått tegnet huset hos en eksternt arkitekt, gir vi deg gjerne et tilbud på å få ført opp boligen. Vi tar alltid en grundig gjennomgang for å sikre at alle detaljer blir ivaretatt, slik at sluttprisen blir riktig. Når du får et tilbud fra oss, er det alltid snakk om en nøkkelferdig bolig, med mindre noe annet er avtalt. På den måten blir byggingen mest mulig økonomisk forutsigbar for deg som kunde. Vi hjelper deg også med å sette opp et budsjett for resterende kostnader som du må regne med når du skal bygge. Uansett om du velger et av husene i katalogen, om du ønsker å få det tegnet hos oss, eller om du allerede har ferdige tegninger, vil du få et realistisk og godt kostnadsbilde hos oss.

 

Karen Elise Huus, boligselger i Nordbohus Follo Bygg & Eiendom AS

En fleksibel totalpakke

Det skal føles trygt å gjøre en stor investering som å bygge et nytt hus eller kjøpe en ny bolig.

 

– Hos oss får du en totalpakke. Vi hjelper til i hele prosessen – fra tegninger til materialvalg og praktiske løsninger i boligen. Vi er fleksible på løsninger og tilvalg, og du kan stort sett få det du ønsker. I tillegg tar vi oss av byggesøknaden, så får du én ting mindre å tenke på.

 

Karen Elise Huus, boligselger i Nordbohus Follo Bygg & Eiendom AS

 

Både tømrerne og underleverandørene vi benytter bor i nærområdet. Dette gir et tett og godt samarbeid. Underleverandører som vet hva vi forventer, i kombinasjon med dyktige tømrere med stor yrkesstolthet, gjør at du er sikret en bolig av høy kvalitet.

Vi er også godkjent lærlingebedrift og lærer opp neste generasjons tømrere.

To tømrere i NordbohusTømrerne Ole Henrik Markussen og Oliver Andersen er to blide fjes du kan risikere å se mye til om du starter et prosjekt med oss.

– Jeg synes en av våre underleverandører sa det så fint: «det er en helt spesiell følelse å gå inn i et hus bygget av Follo Bygg & Eiendom. Det er vanskelig å sette ord på det, men du bare merker det.» Dette er vi selvsagt veldig stolte av, smiler boligselger Karen Elise.

 

Boligrådgiverens beste tips til deg som vil bygge hus

  1. Les reguleringsplanen nøye før du kjøper tomt. Vi har opplevd kunder som har kjøpt tomt og som kommer til oss med en drøm om å bygge et funkishus, men i reguleringsplanen er det ikke tillatt med flatt tak. Det blir selvsagt en stor og unødvendig skuffelse.
  2. Sett deg et budsjett og vær realistisk når du planlegger boligen.
  3. Bruk god tid på planleggingen. Hva har du behov for nå og i årene fremover? Velg materialer og produkter du vil være fornøyd med i lang tid.

 

Nå kan du sikre deg en ny tomannsbolig i Ski

Vi er nå i gang med å bygge en tomannsbolig i Kollenveien her i Ski. Kollenveien er et hyggelig og familievennlig område med nærhet til skole, barnehager og Ski sentrum. Boligen vil stå klar cirka ett år etter signert kontrakt.

 – Den største fordelen med å kjøpe en prosjektbolig er kortere tid til innflytting og en forutsigbar pris. Tilvalgene er ferdig priset og du kan sitte hjemme og plukke ut det du måtte ønske til din bolig.

Flytt rett inn eller gjør dine egne tilpasninger

Boligen er tegnet i en enkel og stram stil og tilpasset familier. Den har to bad, eget vaskerom og hele fire soverom. Dette er en bolig med mange gode kvaliteter.

Her kan du flytte rett inn uten å gjøre tilvalg. Har du derimot spesielle ønsker, har vi en tilvalgsliste du kan velge fra. Du kan gjøre tilpasninger på alle innvendige overflater samt sanitærutstyr, baderomsinnredning, kjøkken, ildsted, garderober og elektrisk utstyr.

– Dette gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på boligen, selv om du kjøper en ferdig prosjektert bolig, forklarer Karen Elise.

Les mer om tomannsboligen i Kollenveien

 

Moderne hus bygd av Nordbohus Follo Bygg & EiendomUansett om du bygger en ny enebolig eller en prosjektbolig, kan du forvente samme gode kvalitet og oppfølging hele veien.

Er du interessert?

Ta kontakt med Brynjar Netskar hos EIE Eiendomsmegling, så hjelper han deg!

918 29 932

bne@eie.no

Går du med planer om ny bolig?

Vi hjelper deg å realisere din boligdrøm.

Kontakt vår boligselger, Karen Elise Huus, for en hyggelig og uforpliktende boligprat.

930 36 290

karen.elise@follobyggeiendom.no

Boligselger Karen Elise Huus