Informasjon vedr. Korona-virus

Informasjon vedr. Korona-virus

Informasjon til våre kunder i forbindelse med Korona-virus. (Oppdatering uke 4).

Byggeplassene kan fremdeles være i full drift og leveranse av byggevarer vil gå som normalt. Med bakgrunn i at den britiske varianten av koronaviruset har spredd seg i Nordre Follo kommune er det innført strenge tiltak. Vi ønsker derfor ikke besøk på byggeplass eller i kontorbygningen. Administrasjonen sitter på hjemmekontor og er tilgjengelig på mail og telefon. Møter foretas på Teams.

Vi følger de retningslinjer og smittevernregler som til en hver tid er satt av myndighetene, og tror på forståelse og godt samarbeid i denne krevende tiden.

 

Oppdatering Uke 1: 

Follo Bygg & Eiendom har stort sett vært i normal drift siden 12 mars 2020. Våre tømrere jobber mye ute, de tar sine forhåndsregler, holder god avstand og følger ellers de retningslinjene norske myndigheter gir oss. Vi følger situasjonen nøye og gjør de tiltak som må til for å forhindre ytterligere smittespredning i samfunnet. Vi ber om at alt unødig opphold og besøk på våre byggeplasser unngås, slik at vi kan opprettholde fremdrift og våre ansattes sikkerhet.

Nå i 2021 kan vi se tilbake på et krevende år, men vi har likevel oppfylt over 130 boligdrømmer i Follo igjennom 2020. Noen store og noen små. Vi har overlevert flere nye eneboliger og det er mange som har ønsket å både rehabilitere, vedlikeholde og bygge om sine eksiterende hjem, og vi er stolte av å kunne være en solid totalleverandør i Follo. Vi har mange nye prosjekter med oppstart i 2021 og vi gleder oss til å ta fatt på det nye året. 

Går du med en boligdrøm er det bare å ta kontakt med oss. Kontoret vårt er bemannet, men ring gjerne for å gjøre en avtale om møte på forhånd. Har du spørsmål rundt rehabilitering eller nybygg av enebolig – Send en mail til post@follobyggeiendom.no, så vil vi hjelpe deg. Drømmer du om ny enebolig og har lyst til å bla i vår splitter nye huskatalog? Denne kan du laste ned på vår hjemmeside, eller vi kan sende den hjem til din postkasse. Vi kan også avtale møte via telefon/teams dersom du har spørsmål og ønsker en gjennomgang uten å møte fysisk til møte. 

Vi beklager de ulemper dette medfører for deg som kunde, men tror på forståelse og godt samarbeid i denne spesielle tiden vi fortsatt er i.