Informasjon vedr. Korona-virus

Informasjon vedr. Korona-virus

Informasjon til våre kunder i forbindelse med Korona-virus. (Uke 12).

Follo Bygg & Eiendom er stort sett i normal drift denne uken. Våre tømrere jobber mye ute, de tar sine forhåndsregler, holder god avstand og følger ellers de retningslinjene norske myndigheter gir oss. Vi følger situasjonen nøye og gjør de tiltak som må til for å forhindre ytterligere smittespredning i samfunnet. Vi ber om at alt unødig opphold og besøk på våre byggeplasser unngås, slik at vi kan opprettholde fremdrift og våre ansattes sikkerhet.

Kontoret vårt er bemannet, men de aller fleste sitter på sine hjemmekontor. Vi ønsker ikke kundebesøk til våre lokaler i denne perioden, men vi nås alle på telefon og på mail. Har du spørsmål rundt rehabilitering eller nybygg av enebolig – Send en mail til post@follobyggeiendom.no, så vil vi hjelpe deg. Drømmer du om ny enebolig og har lyst til å bla i vår splitter nye huskatalog? Denne kan du laste ned på vår hjemmeside, eller vi kan sende den hjem til din postkasse. Vi kan også avtale møte via telefon dersom du har spørsmål og ønsker en gjennomgang.

Vi beklager de ulemper dette medfører for deg som kunde, men tror på forståelse og godt samarbeid i denne spesielle situasjonen.