Årets tømrer 2020

Årets Beste Tømrer 2020          

Årets Beste Tømrer er delt ut fire ganger tidligere. Dette er nå en årlig pris, og en viktig pris, da det er tømreren som er merkevarens ansikt utad på byggeplassen, og en nøkkelperson i slagordet «Bygd for å vare». Tømreren har en avgjørende rolle for at kundene skal bli ekstra fornøyd med boligen sin.

Årets Beste Tømrer er ansatt som bas og jobber mesteparten av tiden på enebolig- avdelingen.  Han er en handlingens mann som er positiv og viser vei, i tillegg til å være meget produktiv og kvalitetsbevisst. Han har gode lederegenskaper og tar seg tid til å instruere de yngre tømrerne, og lærlingene og han setter tydelige krav til gjennomføringen. Han setter seg alltid godt inn i prosjektene og har en meget god evne til å planlegge daglige, ukentlige og månedlige gjennomføringer på byggeplassen for å komme i mål med prosjektene til avtalt tid.

Han jobber i et selskap som er veldig nøye på håndverksmessig utførelse. Fra hans leder får vi høre at han vet hva som kreves for at kvaliteten skal bli «bygd for å vare».

Mine damer og herrer Årets Beste Tømrer 2020, er Ole Henrik Marcussen fra Nordbohus Follo Bygg & Eiendom

 

Ole Henrik Marcussen

Tømrer Ole Henrik Marcussen 

1

Hyggelig markering av årets tømrer.

Fra venstre Tore Andresen fra XL-bygg, Ole Henrik Marcussen og daglig leder FBE Terje Dahl. 

1

Vi gratulerer Ole Henrik med denne prisen. Vel fortjent!