Nydelig beliggenhet i sjøkanten

Leilighetene ligger flott til i boligområdet Haldsvågen sentralt på Leknes. Her vil du få muligheten til å bo i en splitter ny leilighet med en svært attraktiv beliggenhet helt ned mot sjøen. Samtidig som leiligheten ligger svært sentralt til med kort gangavstand til sentrum av Leknes, har den en rolig og tilbaketrukket beliggenhet. Området er solrikt og du får en flott utsikt utover sjøen. Her er det ingen gjennomgangstrafikk og området er rolig. Fine uteområder til rekreasjon og lek.

Utsiktsfoto fra tomta. Splitter nye leiligheter i 4-mannsbolig. Bo godt og praktisk helt nede ved sjøkanten.

Nøkkelinformasjon

Priser
2390000-2590000
Antall rom
2
Areal
69 kvm
Adresse
Haldsvågsvingen 14c, 8370 Leknes
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Maryon Pedersen
Daglig leder
Tlf
476 18 754
Botek AS - Nordbohus Lofoten
Telefon
E-post
maryon@botekas.no
Adresse
Lekneskroken 9d, 8370 Leknes