Enebolig Astro

Nøkkelinformasjon

Pris
4 995 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
4 995 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
149 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
C
Etasje
2.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om boligen

Dette er en god og luftig bolig som gir plass nok til å være sammen – og til å være litt for seg selv. Her får du stor og åpen stue- kjøkkenløsning, 3 soverom.

Stua i 1.etg gir glimrende muligheter for opphold, og har flere bruksmuligheter. Store vindusflater i oppholdsrommet gir luft, lys og en fantastisk romfølelse.

Balkongen innbyr til mange hyggelige og gode stunder for store og små.

En praktisk sportsbod på 6,1m2 er integrert i boligen.

Boligen har svært gode solforhold og fin utsikt. Det er minimalt med trafikk i området, da boligen ligger i enden av en blindvei.

En helt ny bolig gir godt inneklima og ingen grunn til oppussing på mange år. I Breidablikk II har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv.

Innhold

1.etasje: Vindfang, hall/trapp, stue, bad. Stort vaskerom/bod, to soverom og sportsbod

2.etasje: Stue, kjøkken, bad, gang, soverom med eget walk-in closet.

BRA 1. etasje, P-rom 73,2 m2

BRA 2. etasje, P-rom 76 m2

Beliggenhet

Eneboligen ligger fint til i Breidablikk, Leknes med utsikt over Lofotfjellene. Her får du muligheten til å bo i en ny enebolig med flott beliggenhet. Det er svært kort vei til Leknes sentrum, med alt man trenger av servicetilbud. Det er bare en kilometer gange til skolene, fra barneskole til videregående. Breidablikk har også egen barnehage. I Breidablikk bor det svært mange barnefamilier, det er gode muligheter for å finne lekekamerater i gata eller i feltet for øvrig. Sola skinner lenge om sommeren, du trenger ikke dra noen steder for å nyte den. Breidablikk har en flott natur som også innehar langstrakt fjære med strand. Her har velforening satt opp en gapahuk som er felles og kan benyttes av alle beboere. Det er også kort vei til lekeplassene i området. Det er i tillegg fine akebakker som brukes mye om vinteren. Lofoten er øyriket vest for Vestfjorden og Bodø. Beliggenheten midt i Lofoten, gjør den unik for utfarter til resten av øyene. 

Dokumenter

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Maryon Pedersen
Avdelingsleder
Tlf
47618754
Gunvald Johansen Bygg AS
Telefon
47618754
Adresse
Lekneskroken 9D