Lillevollveien leilighet 2 1. etasje

Nøkkelinformasjon

Pris
4 195 000
Antall soverom
2
BRA
100 m²
P-rom
96 m²
Balkong
11 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
1.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Moderne leilighet på ett plan i 1. etasje

Lys og flott 3-roms leilighet med to soverom og alt på ett plan. Gangen/hallen har god plass til garderobe. Stuen er kombinert med kjøkken på en flott måte med en åpen kjøkkenløsning på over 40 kvm BRA. Her er det god plass til å invitere venner. Den åpne løsningen og de store vindusflatene sørger for fullt utbytte av dagslyset. Fra det største soverommet er det direkte inngang til eget garderoberom. Leilighetene kommer med hver sin fine og solrike terrasse. Enten du befinner deg på bakkeplan eller i 2. etasje med utsikt over området, er disse uteplassene skapt for at du skal kunne gjøre det du aller helst vil - bo godt og enkelt i Lillevollveien. Det er felles trapp opp til leilighetene i 2. etasje. I tillegg har leiligheten egen plass til bilen i carporten. Hagen leveres med ferdig anlagt plen og asfaltert innkjørsel.
En ny leilighet som denne byr dessuten på godt inneklima skapt av moderne varme og ventilasjon, og parketten som ligger i alle tørre rom. Stuen har en stemningsskapende peis. Fyrings- og vedlikeholdsutgiftene er lave, og oppussing er bare en fjern tanke. Dette er en bolig du vil trives i!

Innhold
Gang, hall, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, bod/vaskerom, wc, garderoberom. Terrasse. Carport med sportsbod på ca 5 kvm.
BRA leilighet 1. etasje venstre: 93 kvm, P-rom 90 kvm

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Peis/ildsted
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Johnny Solgren
Prosjektleder
Tlf
913 58 033
Botek AS - Nordbohus Lofoten
Telefon
47 61 87 54
Adresse
Lekneskroken 9D, 8370 Lekens