Beliggenhet

Leilighetene ligger fint til i Breidablikk, Leknes med utsikt mot Buksnesfjorden og Lofotfjellene.

Her får du muligheten til å bo i en splitter ny bolig med flott beliggenhet. Det er svært kort vei til Leknes sentrum, med alt man trenger av servicetilbud. Det er bare en kilometer gange til skolene, fra barneskole til videregående. Breidablikk har også egen barnehage. I Breidablikk bor det svært mange barnefamilier, det er gode muligheter for å finne lekekamerater i gata eller i feltet for øvrig.

Sola skinner lenge om sommeren, du trenger ikke dra noen steder for å nyte den. Fra balkongen kan du også nyte utsikt mot Buksnesfjorden og fjellene rundt. Breidablikk har en flott natur som også innehar langstrakt fjære med strand. Her har velforening satt opp en gapahuk som er felles og kan benyttes av alle beboere. Det er også kort vei til lekeplassene i området. Det er i tillegg fine akebakker som brukes mye om vinteren.

Lofoten er øyriket vest for Vestfjorden og Bodø. Beliggenheten midt i Lofoten, gjør den unik for utfarter til resten av øyene. Boligene blir plassert sentralt på Leknes i Lofoten

Boligen

Boligen har åpen stue/kjøkkenløsning. Store vindusflater i oppholdsrommet gir luft, lys og en fantastisk romfølelse.
3 soverom med mulighet for 4 (stue nede kan gjøres om til soverom)
Det følger med garasje og utvendig sportsbod til hver bolig.
En helt ny bolig gir godt inneklima og ingen grunn til oppussing på mange år. I Ægirs vei har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv.

Innhold

1.etg.: hall, 2 soverom, stue, bad/vask og bod, BRA 64,2
2.etg.: stue/kjøkken, WC, gang og 1 soverom, BRA 62,2
Garasje og utvendig bod, BRA 23,8

Enebolig i rekke
Kjøkken
Stue

Nøkkelinformasjon

Priser
3980000
Antall rom
3-4
Areal
150
Adresse
Ægirs vei 27, 8370 Leknes
Status
Bygging igangsatt
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Maryon Pedersen
avd.leder
Tlf
47618754
Gunvald Johansen Bygg AS avd. Botek
Telefon
E-post
maryon@botekas.no
Adresse
Lekneskroken 9D