Under oppføring
Illustrasjon av boligen
Illustrasjon fra kjøkken
Illustrasjon fra stue
Storslått utsikt!
Plantegning
Plantegning

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr
Antall rom
4.190.000
Areal
147
Adresse
Balders veg 10 a og b
Status
Salget er igang
Ferdigstillelse
1. Kvartal 2020
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Breidablikk - med storslått utsikt

Leilighetene ligger fint til i Breidablikk på Leknes, med storslått utsikt over Buksnesfjorden og Lofotfjellene.
Her får du muligheten til å bo i en splitter ny leilighet med flott beliggenhet. Her er det svært kort vei til Leknes sentrum, med alt man trenger av servicetilbud. Det er også bare en kilometer gange til skolene, fra barneskole til videregående. Breidablikk har også egen barnehage. I Breidablikk bor det svært mange barnefamilier, det er gode muligheter for å finne lekekamerater i gata eller i feltet for øvrig. Sola skinner lenge om sommeren, du trenger ikke dra noen steder for å nyte den. Fra terrassen kan du også nyte utsikt mot Buksnesfjorden og fjellene rundt. Breidablikk har en flott natur som også innehar langstrakt fjære med strand. Her har velforeningen satt opp en gapahuk som er felles og kan benyttes av alle beboere. Det er også kort vei til lekeplassen i området. Det er i tillegg fine akebakker som brukes mye om vinteren.

Ny tomannsbolig med moderne uttrykk, store vindusflater, 4 soverom og carport.

Dette er en stor og god bolig som gir plass nok til å være sammen – og til å være litt for seg selv. Her får du stor og åpen stue- kjøkkenløsning, to bad - hvor ett er ekstra stort, separat vaskerom, 4 soverom og godt med lagringsplass i garderober og boder. Store vindusflater i oppholdsrommene gir luft, lys og en fantastisk romfølelse. Flotte uteplasser og hage innbyr til mange hyggelige og gode stunder for store og små. Boligen har romslig veranda med direkte utgang fra stue. Verandaen har moderne glassrekkverk slik at den storslagne utsikten kan nytes til det fulle. Det følger med carport og sportsbod til hver bolig.
En helt ny bolig gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år. I Balders vei har du de beste vilkår for et behagelig hverdagsliv!

Innhold:
1. etasje: Gang/hall, 3 soverom, bad, vaskerom/bod. Carport og sportsbod
2. etasje: Stue, kjøkken, 1 soverom, bad og bod
BRA 1. etasje: 60 kvm
P-rom 1. etasje: 60 kvm
BRA 2. etasje: 60 kvm
P-rom 2. etasje: 57,3 kvm
Carport: 17,7 kvm
Åpent overbygd areal: 8,8 kvm
BRA totalt: 146,7 kvm
P-rom totalt: 117,4 kvm

Lofoten

Lofoten er øyriket vest for Vestfjorden og Bodø. Beliggenheten midt i Lofoten, gjør den unik for utfarter til resten av øyene. Boligene er plassert sentralt på Leknes i Lofoten. I Breidablikk, et populært og barnevennlig byggefelt, med en blanding av eneboliger og leiligheter. 

Til Leknes kommer man lett med:

  • Hurtigruten via Stamsund.
  • Fly til Leknes.
  • Ferge fra Skutvik til Svolvær.
  • Ferge fra Bodø til Moskenes.
  • Buss eller egen bil.

Lofoten består av fire kommuner, samt øyene Værøy og Røst. I Lofoten bor det ca. 25 000 mennesker.

Lofoten ble i 2007 landfast via ny E10 som går gjennom Raftsundet, Øksfjorden, Sørdalen og ut i Langvassbukt, som er sør i Troms. Tilgjengeligheten til Lofoten er blitt mye lettere.

Kommunesentret Leknes ligger i Vestvågøy kommune. Leknes er handelssentret i Lofoten med et godt utvalg av butikker og et godt utbygd offentlig servicetilbud. 5 km fra Leknes ligger lokalsykehuset.  

Lofotr - det kjente vikingmuseet ligger knappe halvtimen unna. I stamsund ca. 15 min kjøring ligger alpinanlegg. På Gimsøy, ca. 45 minutters kjøring unna ligger Lofoten Golf Links. En spektakulær golfbane hvor du kan nyte din lidenskap i midtnattsol.

Kortfattet leveranse

• Kjøkkentype: Epoq, Integra hvit
• Kitchenboard
• Baderomsinnredning hvit type 120 cm, med skuffer
• Dusjdører 90x90cm i 2. etg. Dusjkabinett 90x90 i 1. etg
• Ovn: Jøtul F137 sort
• Trapp: Std. Faun fra Stryntrappa
• Innv. dører: Bygg1 Sletten, slette dører i farge bomull
• Innv. skyvedører: Bygg1 Hvite slette
• Ytterdør: Bygg1 Hovdeby, hvit med glass
• Listverk: Std. hvit slett.
Ikke taklister hvor gips på vegg og tak
• Garderobeskap: Economy m/slagdører, 3 stk
• Skyvedørsgarderobe: Langlo Asur hvite slette dører
• Flis i gang og bad
• Ventilasjonsanlegg
• Balkonger: Inntegn.balkonger m/rekkverk i klart glass
• Laminat: Original Elegant natur eik.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Maryon Pedersen
Daglig leder
Tlf
476 18 754
Botek AS
Telefon
Adresse
Lekneskroken 9D, 8370 Leknes