Tømrere i stilas

Vi trenger flere tømrere!

Vi er i en positiv utvikling med stadig økning i oppdragsmengde og ser etter dyktige tømrere som kan forsterke oss. Kanskje du er den vi ser etter?

Arbeidsoppgavene er oppføring av nye boliger, i tillegg til rehabilitering, takjobber og ombygginger. I tillegg til norsk svennebrev er dine viktigste egenskaper godt humør, yrkesstolthet og sans for kvalitet og godt håndverk. Ganske enkelt fordi det gir oss fornøyde kunder, og det er den beste reklamen vi kan få.

Kvalifikasjoner:

 • Faglig dyktig og stå-på-vilje
 • Punktlig
 • Kunne jobbe selvstendig så vel som i team
 • Du må være blid, engasjert og strukturert
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B.
 • Norsk svennebrev
 • Erfaring som tømrersvenn

Lokal tilknytning sees på som en fordel

Vi tilbyr:

 • Godt miljø på arbeidsplassen
 • Muligheter for faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Ordnede forhold på byggeplass

Interessert?

For ytterligere spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Olav-Inge Alfheim på tlf 481 21 210 eller e-post: olav-inge@byggalf.no

Søknadsfristen er snarest!

Søknad med CV sendes på e-post til: olav-inge@byggalf.no

Om oss

Byggalf AS er en et solid, veletablert byggefirma med base i Bodø. Vi er en del av Nordbohuskjeden som er en av landets største boligbyggere.Har du egen tomt kan du velge enebolig i vår flotte huskatalog, med individuelle tilpasningsmuligheter. I tillegg har vi både tomannsboliger, rekkehus og leiligheter til salgs. Vi tar også mindre og større rehabiliteringsoppdrag. Vi har høy kompetanse på rehabilitering av hus eldre enn år 1900.

Byggalf AS har lang fartstid i bransjen og har mange fornøyde kunder og dyktige ansatte. Vi er godkjent lærebedrift, våre ansatte har svennebrev og vi innehar kompetanse som byggmester og bygningsingeniør.

Vil du bli en del av vårt team?

Skreddersydd for majestetiske fjell og natur i Lofoten

I fantastiske Moskenes i Lofoten har vi i Byggalf bygget en kundetilpasset versjon av eneboligen Vignett for to tyske reklamefilmskapere som ville ha sin egen k

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18