Reine i Lofoten
Moderne bolig midt i havgapet
Naturskjønne Reine og Reinefjordene
Illustrasjon eksteriør
Illustrasjon stue
Illustrasjon kjøkken
Plantegning
Situasjonsplan
Kartoversikt
Lofoten, Ramberg - omgivelser
Reine
Lofoten, Sakrisøy - omgivelser
Lofoten - surfeparadiset
Reinefjorden - Olstind
Olstinden i nordlys
Lofoten - friluftsparadiset
Fjellheimen i Lofoten
Topptur i Lofoten

Et enklere liv på Reine

Reine er et tettsted og et fiskevær i Moskenes kommune i Lofoten i Nordland. Det er 15 minutters kjøring fra Myran til Reine. Reine er administrasjonssenteret i kommunen, og har 312 innbyggere per 1. januar 2017. Øyene på Reine er knyttet sammen med bruer, og europavei 10 passerer stedet.

Eiendommen ligger attraktivt til med en fantastisk utsikt. Den populære Reinebringen ligger like ved. I Moskenes får man spennende opplevelser gjennom hele året. I sommerhalvåret er det flott å ta turen til strendene på yttersiden, der man kan nyte midnattsola og ta seg et forfriskende bad. Du kan også velge en fisketur, padle kajakk, eller en fjelltur. På vinteren kan man oppleve det tradisjonelle Lofotfisket og gi seg hen til det vakre nordiske himmellyset.

Lys og praktisk enebolig med 3 soverom, carport og alt på ett plan

Boligen er praktisk og lettstelt med tre soverom og alt på ett plan. Inngangspartiet er overbygd slik at du kan gå tørrskodd ut i den romslige, utvendige boden. Her kan du oppbevare sesongutstyr som ski og sykler. Vindfanget har rikelig med garderobeplass og det er kort vei til bad/vaskerom. Boligen har åpen løsning mellom kjøkken og stue. Fra kjøkkenet har du dør inn til en praktisk bod med god lagringsplass. Den skrå takhimlingen i stuen gir ekstra romfølelse og de store vindusflatene sørger for at lyset flommer fritt i hele etasjen. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien. Boligen har carport.

Nøkkelinformasjon

Priser
3 990 000,- + omkostninger
Antall rom
3 soverom
Areal
P-rom: 92 kvm / BRA: 130 kvm
Adresse
Myran
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1

Leveranse og tilpasninger

Boligen leveres med gjennomgående god standard, moderne løsninger og smakfulle materialvalg. Det blir i tillegg mulighet for individuelle tilpasninger gjennom et utvalg av materialer, farger og interiør slik at du som kjøper kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem. 

Om du ønsker en annen hustype enn det som er vist her, går vi gjerne i dialog på dette. Vi har mange flotte husmodeller som kan passe på tomten, og vi har også egne arkitekter som tegner om boligen til akkurat ditt behov. 

 

Unik beliggenhet og særegen bolig

  • Mulighet for tilpasninger
  • Store vindusflater
  • Storslagen utsikt
  • Moderne peisovn på stue
  • Carport
  • Uteplass
  • Nyt det å bo i helt ny bolig, uten å tenke på vedlikehold og oppussing
  • Fantastiske omgivelser med gode turmuligheter
  • Flislagt bad
  • Tomt på 665 kvm

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Dokumenter

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Olav-Inge Alfheim
Daglig leder
Tlf
481 21 210
Uten bilde
Markus Alfheim
Boligrådgiver
Tlf
90667580
Byggalf AS
Telefon
Adresse
Torvgata 10A