Myran i Moskenes - To moderne tomannsboliger

Moderne tomannsboliger med to soverom og alt på ett plan

Med alle rom på ett plan er dette svært praktiske boliger. Boligene leveres med gjennomgående god standard, moderne løsninger og smakfulle materialvalg. Det blir i tillegg mulighet for individuelle tilpasninger gjennom et utvalg av materialer, farger og interiør slik at du som kjøper kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

Nøkkelinformasjon

Priser
3 290 000,- + omkostninger
Antall rom
3
Areal
85,9 m²
Adresse
Myran, 8390 Reine
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
4

Ta kontakt for mer informasjon

Uten bilde
Olav-Inge Alfheim
Daglig leder
481 21 210
Meld interesse her

Attraktiv beliggenhet i naturskjønne Moskenes

Moskenesøya er den ytterste av de veifaste øyene i Lofoten. Den nordøstligste delen av øya tilhører Flakstad kommune; resten hører til Moskenes kommune. Det er her du finner Myran boligfelt. Eiendommen ligger attraktivt til med en fantastisk utsikt. 15 minutters kjøring fra Myran boligfelt finner du tettstedet og fiskeværet Reine. Her ligger også administrasjonssenteret i kommunen. Øyene på Reine er knyttet sammen med bruer, og europavei 10 passerer stedet. Den populære Reinebringen, en av de mest populære fjellturene i Norge, ligger like ved.

Tilbud i nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Joker eller Coop Prix. Nærmeste bensinstasjon finner du kun syv minutter unna med bil, og det finnes opptil flere ladestasjoner for elbil i nærheten. Skal du på storhandel finner du alt du trenger på Lofotsenteret, som ligger i Leknes, kun en knapp times kjøring unna.

Delikatessebutikken Anitas Sjømat ligger også i nærheten. Her får du kjøpt et bredt utvalg av egenprodusert sjømat, som tørrfisk, klippfisk, røkte produkter av laks, ørret, blåkveite og hval, gravet laks, kaviar og et utvalg fersk fisk etter sesong.

Det går busser fra Moskenesveien, og nærmeste holdeplass er Kvalvik, som ligger i gangavstand fra boligene. Fra området er det skolebussordning til Sørvågen skole. Det finnes også barnehage i området.

Tannlege og lege finner du på Reine, kun syv minutter unna med bil.

Forenklet leveransebeskrivelse

  • Royalimpregnert kledning
  • Høykvalitets parkett på alle rom
  • Grå fliser på badegulv
  • Varmekabler på bad og i gang
  • Sentralstøvsuger
  • Utebod med taklampe og strømuttak
  • Gjesteparkering ved bolig
  • Garasje mot tillegg

Forbehold

På salgstidspunktet er ikke alle forhold avklart. Det tas derfor forbehold om at utførelse og materialvalg kan endres. Bilder og illustrasjoner ment for å gi et visuelt inntrykk av prosjektet. De kan vise tilvalg som ikke er en del av standardleveransen. Møbler og løsøre som er vist på illustrasjoner inngår ikke i standardleveransen. Det henvises til kontraktstegning og leveransebeskrivelse som nærmere beskriver hva som leveres.

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5 % dokumentavgift av tomteprisen - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være titusener å spare.

Ingen budrunder
Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.

Ingen oppussing
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave kostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige kostnader.

Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg gir deg en helt spesiell følelse.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Planlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Olav-Inge Alfheim
Daglig leder
481 21 210
Uten bilde
Markus Alfheim
Boligrådgiver
906 67 580
Nordbohus Byggalf
Telefon
Adresse
Torvgata 10 A, 8006 Bodø

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18