Om oss

Nordbohus Asker og Bærum har vært en del av Nordbohus i over 20 år. Som stolt Nordbohus-forhandler har de bygd spesialtilpassede enmanns- og tomannsboliger i området rundt Asker, Bærum og Oslo siden 1997.

Bendik Kleve Hoff er daglig leder i Nordbohus Asker og Bærum. Sammen med sitt team av solide håndverkere og administrasjon står de klare til å realisere dine boligplaner. 
– Vi har spisskompetanse på tilpasninger av kataloghus, arkitekttegnede boliger, og det å bygge bolig på utfordrende, bratte skråtomter, som det jo er en del av her i området, forklarer Bendik. 

I Nordbohus Asker og Bærum har de spesialisert seg på å gi kunden skreddersydde boliger laget unikt for dem. I tillegg har de lang erfaring og bred kjennskap til kommunens enhver tid gjeldene byggeforskrifter. 
– Vi vet hva som skal til for å få byggeprosjektene godkjent av kommunen, hva som er mulig, og hvordan vi kan jobbe oss rundt det som eventuelt kan bli utfordrende. Siden vi er en lokal aktør med lang bransjeerfaring har vi en solid kjennskap til området hvor vi bygger, og vi kjenner til hver minste detalj av en byggeprosess som vår egen bukselomme, forteller Bendik. 

Daglig leder i Nordbohus Asker og Bærum, Bendik Keive Hoff

I tillegg til å være en lokal Nordbohus-forhandler, samarbeider Nordbohus Asker og Bærum med lokale underleverandører fra området. 
– Vi bruker Buskerud Elektro for å gjøre elektriker-arbeidet, Muremester Rune Kristiansen som murer, Grunnmur AS legger grunnmuren og rørlegger Andersen og Aksnes er fast rørlegger hos oss. Dette er lokale aktører vi har hatt et tett samarbeid med over mange år, og som vi vet leverer varene hver eneste gang. Når kunden kommer til oss for å bygge sitt nye hjem, får de et møte med våre arkitekter hvor vi tegner opp, justerer og tilpasser huset slik at det blir skreddersydd til den enkeltes behov og ønsker. Etter dette får kunden egne møter med våre underleverandører hvor de snakker spesifikt om sitt fagområde. Dette er en stor trygghet for kunden, og sikrer at de får det som ønsket når huset står klart. Våre underleverandører er dyktige på sine fagområder, og kan komme med gode tips, råd og innspill som kunden kanskje ikke hadde tenkt på selv, forklarer han. 

Ved å bruke et lokalt firma som Nordbohus Asker og Bærum får du som kunde et byggefirma som jobber aktivt for å bidra med økt arbeid til ditt lokalsamfunn. 
– Vi satser hardt på lærlinger, og rekrutterer stadig lærlinger fra de lokale videregående skolene i området. Her får de tett oppfølging hele veien, og alle våre lærlinger tar fagbrev, - og fortsetter i jobben etter lærlingetiden. Hos oss har alle håndverkere fagbrev, og alle i ledelsen har mesterbrev. Vi er opptatt av solid yrkeskompetanse, og oppfordrer alle våre ansatte til å ta kurs som gjør dem bedre og tryggere i faget. Vi har en ambisjon om å fortsette og vokse i området, og jobber stadig med å utvide og utvikle oss som utbygger. Hos oss skal du få hus som er bygd for å vare, avslutter Bendik.  
 

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan realisere dine boligplaner!

 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18