Boliger for salg i Heggumstubben

To nye boliger kommer for salg på Heggumåsen

Er du på boligjakt? Snart kan du sikre deg en helt ny enebolig med flott utsikt på barnevennlige og attraktive Heggumåsen. To nye boliger i Heggumstubben 10 og 12 legges ut for salg etter påske. Boligene vil være innflytningsklare i begynnelsen av mai.

Heggumstubben 10

Her kan du sikre deg en romslig og funksjonell enebolig med et klassisk moderne eksteriør og svært praktiske løsninger. Fra andre etasje kan du nyte en flott utsikt mot skog og åser mens du spiser frokost eller lager fredagstacoen. Den solrike terrassen i andre etasje lar deg nyte finværsdagene til det fulle.

Nøkkelinformasjon

BRA: 180,6m2

P-rom: 166,9 m2

Soverom: 4

Bad: 2

Heggumstubben 12

Her har vi bygd en tilpasset versjon av Astro, som er en av de mest populære eneboligene i huskatalogen vår. Den skrå himlingen gir et fint lysinnslipp og en unik atmosfære i boligen. Solfylte uteområder og en romslig terrasse med flott utsikt legger til rette for mange hyggelige stunder med familie og venner.

Nøkkelinformasjon

BRA: 179,3m2

P-rom: 148,1 m2

Soverom: 4

Bad: 2

Bo barnevennlig og sentrumsnært på Heggumåsen

Heggumåsen er et attraktivt boligfelt i Asker. Her bor du i knappe ti minutters gangavstand til sentrum av Røyken. Boligene ligger i et svært barnevennlig område, med gangavstand til alle skoler og barnehager – inkludert den nye barneskolen på Midtbygda. Like utenfor døra har du flotte turmuligheter i koselige skogsområder, oppkjørte skiløyper i Kjekstadmarka, 18-hulls golfbane og flere opparbeidede lekeplasser.

 

Vi har lagt vekt på å utnytte tomtene best mulig. Boligene har innkjøring fra oversiden, med en romslig gårdsplass og mulighet for garasje. På nedsiden av boligene har vi fått flate og solfylte uteområder, og fine terrasser i andre etasje. Vi har hatt et ønske om å utvikle boliger med praktiske løsninger. Det er lagt opp til en høy standard. Boligene har to forskjellige fargepaletter, som er utarbeidet i samarbeid med interiørkonsulent.

 

Bendik Hoff, daglig leder i Nordbohus Asker og Bærum

Boligområdet Heggumåsen på Røyken

To eneboliger til salgs i Heggumstubben

Fordeler med å kjøpe ny bolig i Heggumstubben

  • gjennomgående høy standard
  • ingen behov for vedlikehold og oppussing på lang tid
  • høy energikarakter, som gir lave oppvarmingskostnader og mulighet for grønt boliglån med bedre vilkår
  • ingen har bodd der før deg – det er bare ditt!
  • lav dokumentavgift – du betaler kun 2,5 % av tomteprisen; ikke hele kjøpesummen

 

Vil du bo her?

Kontakt vår prosjektleder, Lars Hoff, for mer informasjon om boligene.

66 75 21 03

lars.hoff@nordbohus.no

Adresse: Semsveien 155, 1384 Asker

Prosjektleder Lars Kristian Hoff