Moderne fasade, store vindusflater og nok rom i hagen til at hele familien kan boltre seg.
Fantastisk utsikt mot Oslofjorden og Nesodden fra stuen i 2. etasje
Boligen har en moderne fasade og ligger i et svært populært boligområde. Like ved ligger en identisk bolig.
Boligen har en moderne fasade og ligger i et svært populært boligområde. Like ved ligger en identisk bolig. Garasje er også inkludert i nøkkelferdig pris.

Nøkkelinformasjon

Priser
10600000
Antall rom
3
Areal
170
Adresse
Høymyrmarka 168
Status
Salget er igang
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om boligen

Boligen er utformet av arkitekt. Inne- og utemiljø har universell utforming og dermed livsløpsstandard. Alle nødvendige funksjoner befinner seg i 1. etasje. Boligen er derfor egnet for kjøpere i alle livets faser. Arkitekten har lagt vekt på å skape maksimal tilførsel av lys og luft. Store vinduer i gulvhøyde på hele hovedfasaden, stor takhøyde 2,7 m i 1.etg og 2-5 meter i 2.etg gir denne boligen unike kvaliteter. Utsikt mot Oslofjorden og Nesodden er særlig god fra peisestua i 2.etg.

Boligen har overbygget inngangsparti som fører inn til sportsbod og til en romslig hall der det også et gjestetoalett. Stor åpning mot sammenhengende åpent kjøkken, spisestue og salong. Kjøper står fritt til å velge kjøkkeninnredning og kjøkkenet har dør inn til vaskerom. Fra stua og fra kjøkkenet fører doble dører rett ut på terrassen eller til hagen. Boligens hovedsoverom har takhøyde fra 2,7 – 5 meter. Soverommet har direkte inngang til hovedbad og til walk in garderobe. En åpen trapp fører opp til peisstue i 2.etg. Her det også mulig å etablere en arbeidskrok. Takhøyde og lys er, også her, viktige elementer. I tillegg inneholder 2.etg to soverom og et eget bad. Her er også adgang til et kott som, på grunn av takhøyde, ikke er medregnet i arealet, men som gir god lagringsplass likevel.

Boligen bygges etter teknisk forskrift 2017 med alle de kvaliteter det gir på inneklima og brukbarhet.

Om området

Boligen ligger i en rolig stikkvei hvor området er meget barnevennlig med gangavstand til nærmeste barnehage. Rolig boområde med fine turmuligheter, sommer som vinter. Kort vei til oppkjørte skiløyper og sjøen. Her kan nevnes Sjøstrand som er et yndet badested for familier. Det er flere barnehager i nærområdet, den nærmeste er Bjerkås barnehage som ligger kun 700 meter unna. Området sokner til Arnestad barneskole (2,5 km unna) og Vollen ungdomsskole (2 km unna). Nærmeste bussholdeplass ligger like ved boligen. Skolebuss for de minste. Gratis tilbringerbuss som korresponderer med hurtigbåt fra Vollen til Aker Brygge. Hurtigåten tar ca. 25 minutter.

| Vollen |

Det tar ca. 5 minutter til Vollen sentrum, Askers sommerperle med hyggelige nisjebutikker og kafeer. For øvrig marina med yrende båtliv og restaurant samt flotte badestrender.

| Asker |

Det tar ca. 15 minutter med bil til Asker sentrum. I Asker finnes et bredt utvalg av servicetilbud, blant annet; kulturhus, kino, bibliotek, kafeér, restauranter, Trekanten handlesenter med 75 butikker og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog til både Oslo/Gardemoen, vestover og sørover.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Lars Hoff
Telefon
E-post
lars.hoff@nordbohus.no
Adresse
Semsveien 155, 1384 Asker