Fem nye år med teknisk godkjenning fra SINTEF

I elleve år har Nordbohus hatt SINTEF Teknisk godkjenning på sitt byggesystem med sjekklister og rutinebeskrivelser. Nå har Nordbohus fått fem nye år med teknisk godkjenning! Dette er et viktig kvalitetsstempel, men det er også en trygghet for deg som kunde.

Siden 1985 har Nordbohus jobbet for å være blant de beste boligbyggerne i bransjen. Siden 2010 har derfor Nordbohus hatt kvalitetsstempelet Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk, et bevis på at kjeden har et byggesystem som sikrer kvaliteten gjennom hele byggeprosessen. Nå har Nordbohus nok en gang fått fornyelse av denne tekniske godkjenningen.

Link til info om vår teknisk godkjenning på Sintef Byggforsk sine sider.

Viktig for oss alle

Svein Terje Kolstad fra SINTEF forklarer hva en slik godkjenning betyr for deg som kunde: 
– Når du velger å bygge med Nordbohus, er kravene for deres byggesystem oppfylt. Vi i SINTEF har godkjent at deres system tilfredsstiller lovverket, slik at konstruksjon på huset og materialene som brukes møter myndighetenes krav. I disse kravene ligger blant annet miljøhensyn og dokumentasjon av delprodukter, og at Nordbohus har et system som sikrer at styrken til konstruksjonene og varmeisolasjon blir ivaretatt, forklarer Kolstad. 

Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund
Stian Moursund i Nordbohus er strålende fornøyd med fem nye år med SINTEF Teknisk godkjenning.

Markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus, Stian Moursund er strålende fornøyd med utvidelsen av SINTEF-godkjenningen. – Dette er en skikkelig gladnyhet, for oss alle! Det at vi enda en gang får videreføring av den tekniske godkjenningen fra SINTEF Byggforsk beviser både for oss og for kunden at det vi gjør er fundamentert i kvalitet hele veien. For oss i Nordbohus ligger det omfattende arbeid bak godkjenningen. Alt vi gjør skal dokumenteres, og det gjelder hele verdikjeden. Nordbohus Byggesystem er fremme når våre arkitekter og ingeniører tegner og prosjekterer boliger, og når våre dyktige tømrere bygger boligene. Rutinebeskrivelser og sjekklister for både prosjektering og bygging er en del av det teknisk godkjente byggesystemet. Så vidt vi vet er det kun Nordbohus som har teknisk godkjenning på et så komplett byggesystem i Norge, sier Stian. 

Bygd for å vare 

Når du velger Nordbohus ligger det til rette for at boligen er trygg både for deg og for miljøet. Svein Terje i SINTEF Byggforsk forklarer at det ligger mange krav til grunn når de gir ut tekniske godkjenninger.
– Kravene er mange, blant annet skal taket tåle store mengder snø på vinterstid, det skal være godt nok isolert, det skal være brannsikkert og det skal kunne tåle en høststorm. Hjemmet ditt skal heller ikke inneholde stoffer som kan være skadelig for deg, for familien din, eller for miljøet, forklarer Svein Terje.  

Arkitekt i Nordbohus tegner plantegning til hus

– Våre hus skal være bygd for å vare, og da sier det seg selv at vi må ha strenge krav til hele byggeprosessen. Den tekniske godkjenningen fra SINTEF Byggforsk er et viktig grep for å sikre kvalitet, ikke bare for oss i Nordbohus, men for bransjen. Ved å ha SINTEF Teknisk godkjenning går SINTEF Byggforsk gjennom alle deler av prosessen, og sikrer at vår oppskrift for prosjektering og bygging holder en kvalitetssikker standard i henhold til lovverket. Det er viktig å ha med seg, mener Stian Moursund i Nordbohus.  

Så når du velger en lokal Nordbohus-forhandler til å bygge din nye bolig, kan du være helt sikker på at byggesystemet er godkjent og kvalitetssikret av SINTEF Byggforsk, og at huset ditt blir bygd for å vare. 

Kontakt din lokale forhandler i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å bygge din nye bolig.


Skrevet av Synnøve Aune, Bennett Reklamebyrå
 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18