Fant ut at det var enklere å bygge drømmehuset selv

For noen år siden var Kari og Eivind på utkikk etter nytt hus. De fulgte nøye med på alt som dukket opp til salgs i nærområdet, men fant aldri noe som var helt slik de ønsket. Etter flere år med leting uten å finne noe, fant paret ut at de like så greit kunne bygge drømmehuset selv.

Å bygge nytt hus gikk knirkefritt

 

Når vi nå treffer Kari hjemme i huset på Dombås, har hun bodd i sin nye enebolig sammen med mannen Eivind, datteren Ingrid og hunden Storm i litt over et år. Tomten deres ligger litt opp i høyden, med eventyrlig utsikt over naturskjønne Dovrefjell.

Veien til drømmeboligen beskriver de som knirkefri så snart de bestemte seg for leverandør:

«Vi var innom ganske mange forskjellige boligleverandører. Vi så at Nordbohus hadde den husmodellen som så mest ålreit ut for oss. Hele prosessen fra start til slutt har gått knirkefritt,» forteller Kari

Paret fikk presentert flere løsninger innenfor hver husmodell i møte med sin lokale Nordbohus-forhandler:

 

 

Det som tiltrakk oss mest i starten var at de kunne tilby et nøkkelferdig hus. Det vil si at alt av innredning, kjøkken og så videre var tatt med i beregningen. Det gjorde at vi kunne få en mer oversiktlig pris.

 

Kari, kunde av Nordbohus Innlandet, avdeling Vinstra

Kari forteller at de har hatt en veldig oversiktlig og enkel prosess, og at det å ha én kontaktperson har vært veldig greit. Det synes vi naturligvis er veldig hyggelig å høre!

 

Senket skuldrene i Sans

Paret valgte å gå for den klassisk moderne eneboligen Sans – en storfavoritt blant våre kunder. Sans overbeviser de fleste med sine rause vindusflater, spennende stue- og kjøkkenløsning, og ikke minst integrerte sportsbod med egen inngang.

Illustrasjonsbilde av moderne hvitt hus fra Nordbohus
Illustrasjonsbilde av kundefavoritten Sans.
Illustrasjonsbilde av lys og moderne stue med fyr i peisen
Illustrasjonsbilde av interiøret i eneboligen Sans.

I dag er Kari og Eivind superfornøyde med sitt nye hjem. Sans passer perfekt inn på den store tomten deres, som er på nesten et helt mål. De store vindusflatene lar de nyte utsikten til det fulle. Kari understreker også hvor praktisk den adskilte inngangen til vaskerom har vært, med både barn og hund i hus.

Men mest av alt handler trivselen om tryggheten rundt det å få flytte inn i noe som er helt flunkende nytt:

 

 

Det å flytte inn i et helt nytt hus og kunne senke skuldrene og slippe å tenke på oppussing har betydd ganske mye.

 

Kari, kunde av Nordbohus Innlandet, avdeling Vinstra

Når Kari og Eivind er fornøyde, kan også vi senke skuldrene. Vi gratulerer paret med sitt flotte nye hus!

 

Går du med planer om å bygge nytt?

Går du også med en drøm om å flytte inn i et helt nytt hus som er tilpasset spesielt for deg og din familie? Oppdag de spennende ferdighusene i huskatalogen vår og avtal et møte med din nærmeste forhandler. Vi hjelper deg gjerne med å gjøre din boligdrøm til virkelighet.

 

Last ned huskatalog

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18