Familien Fjellstad valgte Aurora

Morten og Line Fjeldstad er veldig fornøyde med valget av eneboligen Aurora
Slik ser huset til Line og Morten ut fra utsiden. En flott utgave av eneboligen Aurora.
Line Fjellstad trives veldig godt med det romslige kjøkkenet i eneboligen Aurora.
Flott å ha plass til et stort spisebord på kjøkkenet
Et stort kjøkken i eneboligen Aurora. Drømmen for mange.
Det er en egen spisestue rett utenfor kjøkkenet. Flott!

I Modum kommune, nærmere bestemt Vikersund, ligger det et koselig, hvitmalt hus oppi lia. Her er familien Fjellstad godt i gang med å bo seg inn i sitt eget paradis – et nybygd Aurora fra Nordbohus.

Beliggenheten og utsikten er det ingenting å si på. Huset ligger lyst og fritt til, og gjennom de flotte Norgesvinduene på stua kan de rett som det er se storfugl i svevet over verdens største hoppbakke, Vikersundbakken. Tomta kjøpte de av kommunen, og det skjedde straks de hadde bestemt seg for hvilken hustype de ville ha.
 
– Det var viktig at huset og tomta passet sammen, sier far i huset, Morten Fjellstad. – Vi hadde vært rundt hos flere leverandører og sett på ulike hustyper, men vi visste jo omtrent hva vi ønsket oss. Det skulle gjerne ha litt nostalgisk preg, og samtidig være moderne og praktisk. Vi kjenner flere som har bygd seg Aurora tidligere, og hadde derfor et godt forhold til husmodellen allerede. Når vi dessuten ble møtt med ekstra god service hos den lokale Nordbohus-forhandleren, var veien til beslutning kort.
 
Både Morten og kona Line er fra Vikersund-området. Derfor var det naturlig nok der de ville bo. Da sto valget mellom å skaffe seg en brukt bolig og å bygge nytt. Morten ble tidlig overbevist om at det siste ville være mest gunstig for dem. For det første var alle aktuelle brukte boliger ganske dyre i innkjøp, og så ville jo diverse tilpasninger og eventuell oppussing komme i tillegg.

Se video og intervju med Line og Morten Fjellstad i eneboligen Aurora.


 
– Da vi vurderte totalkostnader over tid, ble det åpenbart mest lønnsomt å bygge nytt. Dessuten sparer vi oss for mye bekymring og arbeid med nødvendig vedlikehold i lange tider fremover. Men det aller viktigste er nok at vi får et hus som er laget bare for oss, akkurat slik vi vil ha det, forteller Morten.
 
– Før selve byggingen startet, hadde vi det ganske klart for oss hvordan hjemmet vårt skulle være. Egentlig var det ikke så mye vi trengte å forandre på, Aurora var jo nesten skreddersydd for oss. Vi endret litt på en vegg i første etasje, og gjorde om litt på vaskerommet. Dessuten oppgraderte vi kjøkkenet til Sigdal Herregård, noe vi ble veldig godt fornøyd med. Ellers er huset bygd etter originaltegningene.
 
Familien Fjellstad har også to yngre medlemmer, Nicholas på 10 og Alexandra på 6. De har selvsagt fått hvert sitt prins- og prinsesserom i andre etasje. Der disponerer de dessuten loftsstua, slik at de kan holde hoff i sin egen, avskjermede avdeling. En svært grei ordning både for store og små, ifølge far.
 
Som vi skjønner er familien svært så tilfreds med situasjonen etter å ha bodd i eneboligen Aurora i ett og et halvt års tid. Byggherren selv, altså Morten, oppsummerer det slik: – Det sies at du må ha bygd tre hus før du blir fornøyd og får det slik du vil. For vår del stemmer ikke det. Vi har vært fornøyd fra første stund, og ville ikke ha gjort noe annerledes. Dette er og blir drømmehuset vårt!
 
Du kan se husbloggen til familien Fjellstad her: www.husdromaurora.blogspot.com  

Se bilder fra familien Fjellstad sin Aurora, og mer om boligen her: Aurora fra Nordbohus 
 
Artikkel og video er produsert i samarbeid med Norgesvinduet www.norgesvinduet.no


21.07.2015
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS