Eiendomsutvikling i samarbeid med kommune

Nordbohusforhandlerne jobber hele tiden med utvikling av ulike eiendomsprosjekter. Ofte er de i dialog og samarbeid med en kommune, for å dekke deres boligbehov. I dette tilfellet har Nordbohus Gjøvik samarbeidet med Østre Toten kommune og Østre Toten Boligstiftelse.

-Vi får mange henvendelser fra kommuner som har et boligbehov. Da er det viktig at vi har boligmodeller som passer behovet, eller kompetansen til å skreddersy noe, sier Stian Olafsen som er prosjektutvikler i Nordbohus Gjøvik. 

Nordbohus Gjøvik besitter en tomtebank med tomter som skal utvikles de kommende årene. Da Østre Toten kommune utlyste en konkurranse for å dekke et behov, så meldte Nordbohus Gjøvik seg på. De prosjekterte 12 leiligheter på en av sine egne tomter, og etter hvert så slo kommunen til på forslaget. Nå bygges boligene, med Østre Toten kommune som kunde. 

-Det er viktig for oss å kunne bistå kommunen, på samme måte som alle andre kunder. Vi og andre Nordbohusforhandlere har den nødvendige kompetansen og erfaringen for å kunne utvikle gode områder. I tillegg har vi kjedens kjedekontor med både arealplanleggere, ingeniører, arkitekter og markedsfolk som er eksperter på dette. Sammen så løser vi de fleste behov, sier Olafsen. 

Nedenfor kan du se intervju med Stian Olafsen, og bilder fra prosjektet og den aktuelle tomten. 

Har du et boligbehov? Representerer du en kommune, organisasjon eller forening med et boligbehov? Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og kom igang med utviklingen av prosjektet. Her finner du nærmeste forhandler: Finn Nordbohusforhandler

Les mer om eiendomsutvikling i Nordbohus


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef i NORDBOHUS AS

 

Utvikling av boligområde - samarbeid med kommune

Stian Olafsen er prosjektutvikler i Nordbohus Gjøvik, og forteller her om prosessen frem til 12 ferdige leiligheter i samarbeid med Østre Toten kommune.
Finn forhandler