Du er en del av laget - velg lokalt

Denne dyktige tømreren jobber i Nordbohus Modum, er ansatt lokalt og får sin kompetanseheving lokalt.

Som kunde har du en viktig rolle på laget, fordi dine valg har stor betydning for hvordan både hus og samfunn bygges. Det er viktigere enn noensinne å være en del av laget ved å bidra til lokal verdiskapning, og det gjør du ved å velge Nordbohus!

Hvorfor velge lokalt?

Ikke bare er det lettere å forholde seg til noen som vet og skjønner hva du snakker om, men handler du bolig fra Nordbohus så bidrar du til at en stor andel av verdiene går tilbake til lokalsamfunnet igjen. Birgit Skarstein (Para langrenn elite) synes det er viktig å beholde jobbene lokalt:

- Jeg kommer selv fra et litt mindre sted og har sett hvor stor verdi det har å bygge opp små miljø over hele landet, og viktigheten av at det er de som gjør jobben som sitter igjen med kompetansen, kunnskapen og midlene. Slik at de kan skape enda flere arbeidsplasser, og bygge enda flere hus, med folk som er lokale. (Se video med intervju av Birgit og de andre stjernene på langrennslandslaget nederst på denne siden)

Eirik Holvik i Nordbohusforhandleren Bygg og Boligmarkedet i Måløy skriver gjerne under på det:

-Vi skal jo tross alt møte kunden igjen både på gata og i butikken, og da er det kjekt å vite at det de har fått fra oss det er det høy kvalitet på.

2019-04-28-NSF-MKD-Nordbohus-197_birgit.jpg
Birgit Skarstein ser verdien av lokal tilhørighet og kompetansebygging.

 

Velg de som kjenner lokalmiljøet ditt

Norge er et langstrakt land med mange forskjeller i både klima, vær- og grunnforhold. Dette krever ulik type kompetanse, og det er viktig å beholde denne. Nordbohusforhandlerne kjenner til de som må være en del av laget for å bygge huset ditt; grave-entreprenøren, rørleggeren, elektrikeren og resten av de svært viktige rollene. Å få samlet hele prosjektet under ett er gunstig for alle parter, og du kan føle deg trygg på at du får de beste anbefalinger når du handler og bruker pengene dine lokalt.

Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS forteller at spisskompetanse i nærmiljøet er noe av det som avgjør om et prosjekt er en suksess eller ikke:

- Vi er stolte over å kunne vise kundene at vi har god kjennskap til området der de ønsker å kjøpe bolig. Dette er kunnskap om alt mulig fra bygningstekniske valg til kompetanse om ulike lokale grunnforhold. Våre forhandlere bor i regionen selv, og har meget god lokalkunnskap.

DSC07325_web.jpg
Enhver Nordbohusforhandler samarbeider med andre lokale selskaper, og bidrar således til at enda flere firmaer lokalt har oppdrag. Som boligkunde er du med på å holde hjulene igang for mange ansatte i flere selskaper lokalt der du bor.

Du er viktig for Nordbohusforhandleren din

Nordbohus har til sammen 44 forhandlere fordelt over hele landet. En av de er Nordbohus Gjøvik som opplevde i mars å måtte sende ut permitteringsvarsel til sine ansatte, for første gang i bedriftens 34-årige historie. Kort tid etter utsendelsen tok etterspørselen på bolig seg opp igjen, og administrerende direktør i Nordbohus Gjøvik, Tor-Atle Fuglerud kunne trekke tilbake varselet. Dette betød i direkte praksis at 50 ansatte fortsatt har jobb å gå til, og skaper verdier lokalt i Mjøsregionen. Les mer om denne saken her: Trekker tilbake permitteringsvarselet etter syv kontrakter på en uke.

Stian Moursund avslutter: - Å velge norsk og lokalt har store ringvirkninger for mange ledd, og sørger for et styrket lokalmiljø, det beste tilbudet til deg som kunde, og et levedyktig samfunn. Alle får noe igjen for valget du tar.

Finn din nye enebolig, rekkehus eller leilighet

Finn din nøkkelferdige pris på enebolig der du vil bo

Se video med langrenns-stjernene som snakker om lokal tilhørighet, og viktigheten av lokal kompetanse.

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå