Finn ditt nye hjem

I huskatalogen vår finner du et spennende utvalg av hustyper i ulike stilarter og størrelser. Felles for alle er at de er tegnet med funksjonalitet i fokus, for å gjøre hverdagen litt enklere og livet litt bedre. Bli kjent med alle våre husmodeller og fordelene med å bygge hus med Nordbohus. 

Bla i vår digitale huskatalog

 

Hva koster det å bygge et hus fra huskatalogen? 

Ved å registrere deg som bruker på våre nettsider, kan du finne den lokale prisen for å bygge de ulike husmodellene der du vil bo. 

 

Tre veier til ny enebolig 

Når du bygger hus med oss, finnes det flere veier til mål. Dette gir deg frihet når du skal velge bolig, og sikrer at ditt nye hjem er nøyaktig tilpasset deg og dine behov.  

1. Finn din favoritt i huskatalogen og bygg det slik det er presentert. 

2. Finn din favoritt i huskatalogen og gjør dine egne tilpasninger. 

3. Få en av våre arkitekter til å tegne et helt unikt hus tilpasset for deg og din hverdag.

Bilde av ny huskatalog

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18