Det blir ikke dyrere enn planlagt

Eneboligen Aurora er en av bestselgerne i Nordbohus, og det finnes mange hundre kundetilpassede varianter over hele landet.

Er du bekymret for at boligdrømmen kan bli en svært kostbar affære? Hos Nordbohus er den forespeilede prisen også den reelle prisen du betaler for boligen din.

Vi gir deg sluttsummen med en gang

Mange kvier seg for å bygge hus fordi vandrehistorier tilsier at prosessen kan bli mye dyrere enn man først hadde planlagt. Dette kan få uheldige konsekvenser og uønskede utfall de aller fleste av oss ønsker å unngå. Nordbohus kan fortelle deg sluttsummen med én gang, og dermed gi deg en rask oversikt over det totale kostnadsbildet. Med denne tryggheten kan du også eksperimentere med ulike valg av innredning, eksteriør og lignende når du designer huset ditt. For dét kan du faktisk gjøre, og du kan til og med endre på husene!

Les mer om kundetilpassede eneboliger: Ja, du kan endre på et hus fra Nordbohus

- Med vår boligplanlegger for eneboligkonseptet på nordbohus.no får kundene en flott frihet når de velger å samarbeide med Nordbohus. De kan prøve seg fram med for eksempel ulike typer gulv, vinduer og kjøkkenpakker og få prisen for valget der og da. I alle våre nybyggprosjekter er det alltid lagt opp til en rekke spennende tilvalg, slik at man får et personlig preg på sin nye bolig, forteller markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS, Stian Moursund.

Les mer om boligplanleggeren og pris på nett

Planlegg selv

Skal du ha ildsted? Hvilken kjøkkenløsning passer best? Hvilke dører ønsker du? Spørsmålene og valgene er mange når man skal velge hus. Derfor kan du enkelt planlegge huset ditt fra topp til tå, og deretter vurdere hva du skal kjøpe. Prisen får du der og da basert på det du velger. Nordbohus har tre veier til enebolig: standard, tilpasset eller arkitekttegnet.

NB! Valgmulighetene på tilvalgene er ikke begrenset kun til det du ser i boligplanleggeren. Din lokale Nordbohusforhandler kan henvise til et enda bredere utvalg på forespørsel. (Ta kontakt her)

aurora_jar_studioistad_021.jpg
Her har kunden, i sin versjon av eneboligen Aurora, valgt en stilig peisovn og en eksklusiv nedsenket himling i deler av huset med downlights. Slike tilvalg avklares i samtale med din lokale forhandler.

Reelle, lokale priser

Alle forhandlere forholder seg til lokale markedspriser for tjenester og varer. Dette vil si at det er forskjell på områdene, grunnet fraktkostnader, ulike kostnader for tømrerarbeid osv. I tillegg er det geografiske forskjeller på fraktkostnader i den enkelte forhandler sitt markedsområde. Disse forskjellene fremkommer ikke i boligplanleggeren, men du får selvsagt informasjon om det i samtale med din forhandler. Alle kostnader skal være på plass og dokumentert før du signerer kontrakt. Når du kjøper så skal du vite hva prisen blir til slutt.

-Det å gi en pris på et hus som ikke er bygd, er utfordrende men vi gjør et forsøk på å finne en så reell pris som mulig. Prisen du får opp på vår nettside er uten tomt, kommunale kostnader, graving og sprenging. I samtale med din forhandler får du etter møte og befaring helt konkrete priser på ditt prosjekt.
 

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå