Derfor er det nyttig å ta kontakt med en forhandler

Er du på stadiet hvor du kunne tenkt deg å se husdrømmen nedtegnet på papiret? Ta kontakt med din lokale forhandler, det er uforpliktende og vil kunne hjelpe deg veldig godt på veien videre.

Alle våre forhandlere har gode rutiner, og vet hva som må til for å hjelpe alle kunder i mål med boligdrømmen. En prosess starter alltid med en titt på tomta, slik at både forhandler og kunde kan danne seg et bilde av hvilke muligheter som finnes.

- Vi ber alltid om å få se tomta, slik at vi sikrer at kunden har det rette utgangspunktet for at husbyggingen skal bli vellykket, forteller Bjarne Nyrud, salgs- og markedsansvarlig hos Nordbohus Bernhard Olsen i Mo i Rana.

Les også: Tomtebefaring - gode tips fra en byggeleder

- Hvis man har ei krevende tomt finnes det kanskje ikke en katalogmodell som passer. Men vi kan ta utgangspunkt i en katalogmodell som vi tilpasser tomta, eller vi tegner en helt ny bolig som passer til tomta. I dag er det slik at de færreste kommer til oss med et kataloghus og sier «slik vil vi ha det» - de fleste vil ha tilpasninger til sine egne behov, og da er det viktig at vi starter fra bunnen av. Det kan bli svært kostnadseffektivt, og man kan potensielt spare mange hundre tusen kroner på å starte i riktig ende, forteller Bjarne Nyrud.

Les mer om arkitekttegnet bolig fra Nordbohus her

Se alle våre eneboliger i eneboligkonseptet/huskatalogen her

Eneboligen Kontur i vinterlige omgivelser med snø
Denne utgaven av eneboligen KONTUR er tilpasset til tomten og til kundenes ønsker og smak. Er man tidlig ute og starter med tomten som grunnlag for tegning, så ligger det godt an for et topp sluttresultat.

Ikke forpliktende

- Etter befaring av tomt, og en samtale med kunder om ønsker og behov, lager vi et skisseforslag på boligen som kunden da får til gjennomsyn. På denne måten får vi oversikt over kostnadsbildet med en gang, og det gjør det lettere for kunden å velge om de ønsker å gå videre med prosjektet, sier Bjarne.

Innledende arbeid med skisser er ikke forpliktende hos Nordbohusforhandleren. Man kan rådføre seg, samt motta forslag på design av hus helt uforpliktende. Forpliktelsen skjer når man bestemmer seg for å ta steget videre, og dette skjer ved signering av kontrakt eller byggeavtale.

Hva kan forhandler bistå kundene med?

- Vår ekspertise og lange erfaring innen boligbyggebransjen er kanskje det aller viktigste vi kan bistå med i en prosess. Vi er serviceinnstilte, og bidrar der vi kan for at kundene skal få en god prosess som hjelper dem å komme i gang med drømmen om å bygge bolig, forteller Bjarne Nyrud.

Eneboligen LUN på en flott naturtomt i landlige omgivelser
En av de mest populære eneboligene i Nordbohus - LUN. Her har kundene fått tilpasset huset til sine ønsker både utvendig og innvendig. Sjekk den fine plattingen med trapp som følger terrenget. Stilig!

Hjelper kundene med å realisere drømmen

Selv har Bjarne bistått i flere ulike spørsmål «utenom det vanlige» for å bistå kundene på reisen til nybygd bolig. Han har blant annet deltatt i møter med kundens bank for å støtte en søknad om finansieringsbevis. En bank kan av og til anta at et boligprosjekt blir langt dyrere enn antatt, men i Nordbohus har vi den nødvendige erfaring til å kunne gi en konkret og reell pris. - Vi løser det meste, vi, ingenting er umulig. Å ta tidlig kontakt med din forhandler er et riktig steg i rett retning, avslutter Bjarne.

Les også: Det blir ikke dyrere enn planlagt

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18