Byggmester Kjetil Frigstad er ny Nordbohusforhandler i Kristiansand

Byggmester Kjetil Frigstad har nå blitt en del av Nordbohus-familien, og er herved offisiell som Nordbohus Kristiansand.

Bygger flere hus med Nordbohus og Mestergruppen i ryggen

Daglig leder Kjetil Frigstad hos nye Nordbohus Kristiansand har lang erfaring i boligbransjen, og gleder seg sammen med sine ansatte til å bygge flere hus som Nordbohusforhandler. Å bli en del av Nordbohus og Mestergruppen mener han gir enda flere muligheter til kundene som nå kan velge tjenester fra et enda større spekter av merkevarer.

-Nordbohus leverer i tillegg en unik totalpakke til kundene som gjør at man virkelig får en bolig som er tilpasset en selv på alle mulige måter, forteller Kjetil Frigstad. Mestergruppen er majoritetseier i Nordbohus og representerer i tillegg både Byggtorget og XL-BYGG samt flere andre merkevarer. Denne styrken og bredden kommer Nordbohus Kristiansand til gode i deres lokale marked.

Les også: Ja, du kan tilpasse en bolig fra Nordbohus

Illustrasjon av eneboligen LUN

Eneboligen LUN er særdeles populær i Nordbohus. Blir den populær hos Nordbohus Kristiansand også?

Finn din pris på ditt hus. Opprett brukerkonto på din side for å finne nøkkelferdige priser på eneboligene fra Nordbohus Kristiansand

Huskatalog med noe for alle

Som Nordbohusforhandler kan Kjetil og teamet nå tilby hus fra den innholdsrike huskatalogen.

- I katalogen finner du hus som dekker alle behov, og i alle kategorier; store boliger, små boliger, herskapelig, tradisjonell, moderne og videre, sier Kjetil Frigstad. Og det beste er at alle boliger kan tilpasses kundens ønsker og behov, og det er vi gode på, understreker Kjetil Frigstad. I tillegg er det tomannsboliger på nordbohus.no.

Last ned huskatalogen her

Bestill papirversjon av huskatalogen her

Huskatalog

På Nordbohus Kristiansand sin hjemmeside kan du bestille den store huskatalogen fra Nordbohus.  

Fleksible på kundetilpasning

Nordbohus Kristiansand er spesialister på å levere kundetilpassede løsninger; enten det gjelder nybygg eller ombygging av eksisterende bolig. Med bred erfaring og kompetanse, er de gode på å se hvor behovet ligger. Erfaringen gjør også at de har en unik innfallsvinkel når du som kunde kommer med ønsker for din nye bolig.

- Vi jobber i teorien med noe nytt hver dag, og nå begynner folks boliger å bli like unike som deres individuelle personligheter. Ingen hus er like, og dette gjør at vi kan tilby gode forslag og råd på flotte løsninger til de som ønsker tilpasninger, sier Kjetil.

Les også: Tre veier til ny enebolig

Det er de du møter som bygger huset ditt

Når du bestemmer deg for å bygge hus, er det de samme du planlegger prosessen med som bygger huset ditt.

- Det er flott for både oss og kunden at vi har tette bånd, og at vi kan følge hverandre gjennom hele byggeprosessen, sier Kjetil.

Tømrere foran en tømrerbil på en byggeplass

Kjetil Frigstad til venstre sammen med sine lokale tømrere som er ansatt i selskapet.

- Vi har bare dyktige fagfolk hos oss, og de fleste startet reisen sin som lærlinger i bedriften. De er lokalkjente i Agder, og bygger boliger som tåler vær og vind, og som er bygd for å vare, avslutter Kjetil Frigstad.

Ta kontakt med Nordbohus Kristiansand i dag. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og kom i kontakt med oss kjapt :-) 


Skrevet av Bennett Reklamebyrå
og Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18