Bygger-Bjørn legger ferdigplen - Nordbohus kundeblogg

Det nærmer seg høst med stormskritt, og det er muligens litt sent å så ny plen. Men det finnes andre løsninger enn å vente til neste år. Man kan nemlig legge ferdigplen!

I Nordbohus er vi så heldige at vi har en rekke kunder som blogger om sitt nye hus, og veien dit. En av de bloggene vi liker veldig godt er "Brasmeveien 8" med Heidi og Bjørn i Darbu. De har kjøpt eneboligen ASTRO (www.nordbohus.no/astro) og blogget om hele veien fra start til nå.

"Bygger Bjørn" som han kaller seg har en herlig lun tilnærming til bloggfaget, og han tar med leserne på mang en artig reise. I sin videodagbok har vi blitt ekstra godt kjent med hans humør, humor og alle andre involverte på byggeplassen.

Og nå sist fikk vi en herlig bloggpost om den nye plenen hans.

Det er viktig å dele, og blogging især handler i stor grad om deling. Det har Bygger Bjørn gjort til et mantra, og han deler villig vekk alt som skjer under byggingen. Inspirert av all den fine delingen så ønsker vi å dele videre. Bygger Bjørn sin fine historie om legging av ferdigplen finner du her: http://brasmeveien8.blogspot.no/2013/08/legging-av-ferdigplen_19.html sammen med en rekke fine fotos som illustrerer prosessen.

Vi venter spent på neste bloggpost fra Bygger Bjørn vedrørende plenen. Har den satt seg? Gror det godt og grønt? Følg med :-)

Tusen takk Bygger Bjørn og alle andre involverte for den fine historien om legging av ferdigplen. Vi gleder oss til fortsettelsen.
 

22.08.2013
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler