Boligutvikleren Varmbo blir Nordbohusforhandler

Hans Fredrik Messell (t.v) og John Martin Iløkken fra Varmbo. Nå skal de være en del av Nordbohus-kjeden og utvikle seg videre innen eiendomsutvikling.

Boligbyggeren Varmbo i Trondheim har signert forhandleravtale med Nordbohus. Selskapet ble offisielt medlem i kjeden fra og med 1. januar 2019.

-Vi utvikler større og større boligprosjekter, og Nordbohus sitt kjedekontor har den nødvendige kompetansen som trengs for å forsterke oss videre. Vi får nå tilgang på 40 nye ansatte som jobber for oss når vi ha behov for det, sier markedsdirektør Hans Fredrik Messell i Varmbo.

Birger_portrett_just_0.jpg
Birger Aspaas, adm. dir. i Nordbohus AS

For Nordbohus sin del er signeringen av Varmbo en naturlig tilvekst. -Dette er et godt eksempel på endringene vi har opplevd de siste årene. Kjeden startet som enebolig-bygger men de siste årene er eneboligen redusert til ca. en fjerdedel av det vi bygger. Våre forhandlere tar mer og mer grep om utviklingen av egne eiendommer, og Varmbo er et godt eksempel. Med dem får vi inn enda et selskap i kjeden som allerede er godt etablert med utvikling av større eiendommer, og de mener Nordbohus forsterker deres satsing i fremtiden. Det gleder meg, sier Birger Aspaas som er Adm. Dir. i Nordbohus AS.

-Nordbohus er en kjede som passer veldig fint for oss. Vi ser frem til å bli en del av miljøet og utveksle erfaringer sammen med andre bedrifter i kjeden. Vi liker at Nordbohus består av stort sett mellomstore og store bedrifter. Det sier noe om satsingen, og ambisjonene om vekst. Et godt kjedekontor med dyktige konsulenter, en sterk merkevare og en solid satsing på innkjøp – dette er hovedårsakene til at vi ble medlem i Nordbohus sin kjede, sier John Martin Iløkken som er adm. dir. i Vambo.

Fakta om Varmbobygg AS:
Varmbobygg AS ble etablert i 1992 og er spesialister på prosjektering og bygging av boliger. De bygger hovedsakelig trehus i 2,5 etasjer, samt lavblokk inntil 3-4 etasjer over p-kjeller. Varmbobygg har bevisst valgt å ha egne ansatte tømrere med norsk fagbrev og erfaring fra bygging av boliger. Totalt er det ca 40 ansatte, en blanding av tømrere, byggmestere, ingeniører, økonomer og selgere med bl.a. utdanning innen interiør. Varmbobygg AS bygger både eneboliger i eplehager og større boligfelt på flere hundre enheter, som utvikles både i samarbeid med grunneiere eller i egen regi.