Baderomsvegger som gagner miljøet og lommeboka

Nå lanseres Smartpanel Wetwall – et slitesterkt og mer miljøvennlig alternativ til fliser på baderomsveggene. Smartpanel Wetwall er ferdigbehandlede våtromsplater som kommer i 250 forskjellige design for bad og 50 forskjellige design for kjøkken.

Vi bygger framtidens bad

Smartpanel Wetwall er utviklet av Byggma, som er Norges ledende leverandør av byggevarer. Vi i Nordbohus synes alltid det er spennende når solide aktører som dette lanserer nye og framtidsrettede løsninger som vi kan inkludere i leveransen til kundene våre.

Smartpanel Wetwall er svært miljøvennlig, fuktbestandig og sterk. Platene er overlegne med hensyn til både kostnad og bærekraft. Dette gjør at du kan få et mer miljøvennlig bad til en rimeligere pris. Kjernen i platene produseres faktisk på Vennesla i Agder. Her har vi kortreist kvalitet på sitt beste!

Platene er dessuten enkle å montere, og gjør at vi ikke trenger å hente inn eksterne for å utføre denne delen av jobben når vi bygger et hus.

 

 

Vi har fra før meget god erfaring med å bruke ferdigbehandlede våtromsplater på bad. Dette hovedsakelig fordi det er en type overflate som tømreren selv har mulighet til å montere. Dette gjør at vi har mer kontroll på fremdrift og flyten i prosjektet.

 

Thomas Høiseth, salgs- og avdelingsleder i Peab AS Nordbohus Skien

Våtromsplate på kjøkken

Smartpanel Wetwall egner seg like godt over kjøkkenbenken som på baderommet.

 

Bad som er bygd for å vare

Slagordet til Nordbohus er bygd for å vare. Dette gjelder hver eneste kvadratmeter i boligene vi bygger. I rom som er spesielt utsatt for fukt og slitasje, som baderom og kjøkken, er det ekstra viktig med slitesterke produkter som holder god kvalitet og varer år etter år.

Våtromspanel på baderomsveggene er en løsning som blir stadig mer populær, og som vi i Nordbohus er svært fornøyd med.

 

 

Vi har valgt å ha våtromsplater som standard i alle nye hus og heller ha flis som tilvalg. Vi opplever at det er færre nå enn før som ønsker flis på vegg.

 

Thomas Høiseth, salgs- og avdelingsleder i Peab AS Nordbohus Skien

 

Pusse opp badet eller bygge nytt?

Spør oss gjerne om hvilke muligheter som finnes. Vi hjelper deg å velge den beste løsningen for ditt baderom.

Kontakt din nærmeste Nordbohusforhandler

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18