Aurora – en evig bestselger

Med god plass og kvaliteter som fenger både unge og voksne, er Aurora en av Nordbohus sine bestselgere år etter år. Hva er det med dette huset som gjør det så ettertraktet og populært blant husbyggere?

Profilbilde av Hans Aasmundrud
Hans Aasmundrud, boligrådgiver i
Nordbohus Modum

Boligrådgiver Hans Aasmundrud fra Nordbohus Modum mener Aurora har «alt» man ser etter når man skal bygge seg et hus, og spesielt hvis man er en større familie.

-Huset har stue både oppe og nede, samt to store og gode bad. I tillegg er det svært lett å sette opp og fjerne lettvegger hvis man ønsker å justere antall soverom, forteller Hans.

Opphavet

Historien med Aurora starter i 2004, da byggmester Frode Ripsrud i Nordbohus skulle bygge hus til seg selv og sin familie. Han tok utgangspunkt i to tidligere bestselgere, tilpasset med sine egne ideer, og skapte den originale Aurora slik vi kjenner den.

-Aurora finnes nå i hundrevis av forskjellige varianter, og de fleste som velger å bygge dette huset gjør små endringer som gjør at det blir deres personlige uttrykk og preg som blir satt på huset. Huset passer på de aller fleste tomter, og ettersom det er ganske kompakt, trenger man i utgangspunktet ikke en stor tomt hvis man ønsker å bygge Aurora, forteller Hans videre.

foto av eneboligen Aurora. Grønn plen, rødt hus. Skjermet uteplass med levegg
Den originale Aurora på flott tomt i Elverum. 

Se video av en flott kundetilpasset Aurora i Skien. 


Et uttrykk nordmenn elsker

Selv om funkisbølgen har bredt seg over landet, er det veldig forskjellig fra landsdel til landsdel hvilke hustyper som dominerer markedet; om det er tradisjonelt, klassisk eller funkis. For Hans og Nordbohus Modum, velger mange av deres kunder som bor litt landlig til i å bygge i en tilnærmet tradisjonell stil, og der passer Aurora veldig godt inn.

-Aurora er et veldig «norsk» hus. Det har et uttrykk som nordmenn virkelig elsker. Den eldre kundegruppen beholder kanskje de originale trekkene til huset på grunn av det tradisjonelle preget, mens den yngre kundegruppen strammer det opp litt – uten heller å avvike for mye fra grunntanken med huset, sier Hans.

Interiørillustrasjon av eneboligen Aurora. Kjøkken sett fra stue
Slik presenteres eneboligen Aurora i eneboligkonseptet fra Nordbohus. Denne litt strammere og rene interiørstilen er det mange yngre kunder som foretrekker. Man kan skape sin egen stil også med farger og interiør, uten å endre for mye på husets vegger.

Soner og rom for bruk

Aurora har mange gode soner hvor man kan trekke seg tilbake i, deriblant terrassen i første etasje, på balkongen eller den lille loftstuen i andre etasje. Nede i første etasje kan man fjerne eller sette opp lettvegger rundt stuen og kjøkkenet hvis man ønsker en mer åpen stil og kanskje en stue som er vinklet.

-Utgangspunktet for huset er godt, så det er små nyanser som skal til for at huset blir kundetilpasset og slik man selv vil ha det uten store priskonsekvenser, avslutter Hans Aasmundrud fra Nordbohus Modum.

Les mer om Aurora, tilpass huset og finn din pris her
 

Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18