Auriga - stødig enebolig på ett plan for kvalitetsbevisste

Eneboligen Auriga er en klassiker som har vært med oss i Nordbohus mer enn 10 år. Med mørk kledning, mørk takstein og eik i vindusomramming, framstår huset som moderne og stødig. Inne i oppholdsrommet er det åpen himling, en løsning som virkelig løfter opplevelsen!

–Eneboligen Auriga bør oppleves fra innsiden! Den gode takhøyden på stua og kjøkkenet gir en opplevelse av rom, luft og plass, forteller Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus.

Auriga er tegnet for å være en arealeffektiv enebolig som passer på mindre tomter. Konstruksjonen er rasjonell. De inntrukne hjørnene og overbygg gjør at kostnaden er litt høyere enn om man bygger en helt rektangulær boligform – men det er et helt bevisst valg.

Finn ut hva huset koster ved å opprette «Min Side». Klikk på "Finn din pris" inne på presentasjonen av Auriga.

– Brytningene i fasaden gjør at huset framstår mer livlig i tillegg til at det er praktisk. Foran stuen gir det en overbygd terrasse. Store vinduer kobler inne med ute. Vinduene har en sprosseinndeling som også er med på å gi huset en stødig, og ikke for moderne, karakter, sier Stian.

Mørk kledning, mørk takstein og lys naturfarge på vindusomrammingen gir huset et tidløst uttrykk. Auriga er et hus som har lett for å passe inn i omgivelsene.

Auriga_exterior_1185_web.jpg
Eik vindusomramming, mørk takstein og mørk grå fasade skaper et moderne og stødig uttrykk. Kombinert med glass i rekkverket så er verket komplett.

For kvalitetsbevisste som vil ha alt på ett plan

Alt på ett plan gjør at Auriga har livsløpsstandard og følger prinsippet om inkluderende design. Huset er tegnet for de som ønsker seg en mindre og praktisk enebolig, og  som kanskje bor i et hus som er blitt for stort.

– Dette er et hus for de som gjerne har bodd i enebolig før, og som ikke ønsker å forlate den fordelen; men samtidig vil ha enklere hverdag. Det å bo i eget hus er en hverdagsluksus det ikke er så lett å gå bort ifra for å flytte inn i en leilighet, forteller Stian.

AURIGA%20-%201.%20Etasje%20-%203D%20Floor%20Plan.jpg
Med alle rom på en og samme etasje ligger det til rette for en enkel og praktisk hverdag. 

Bredere, lengre eller tre soverom?

–Eneboligen Auriga kan dras i alle retninger – det kan bli både bredere og lengre. Vi tilpasser huset etter dine ønsker, smiler Stian.

Et ekstra soverom, slik at det blir tre totalt, er det mulig å få til innenfor eksisterende areal. Det overbygde inngangspartiet kan forlenges og gå over i en carport. Det er to åpenbare muligheter. Ser du noen andre tilpasninger som kan passe ditt behov?

Finn prisen der du vil bo

Registrer deg og finn prisen på dette huset der du vil bygge og bo. Hos oss finner du pris for et komplett og nøkkelferdig hus. Din lokale Nordbohusforhandler hjelper deg gjerne med valg og tilpasninger. Finn din pris ved å gå til presentasjonen av Auriga og klikk på "Finn din pris". 

Hva er et godt hus for markedssjefen?

Stian Moursund har lang fartstid i Nordbohus. Han er i tett dialog både med arkitekter, entreprenører og kunder – og vet hva som gjør en bolig attraktiv.

Nordbohus_stian_red_web.jpg
Stian Moursund er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus. Han mener arkitekturen faktisk påvirker hvordan vi føler oss i det daglige.

– Arkitektur kan gi direkte bokvaliteter og påvirke hvordan vi føler oss. For meg er det viktig å ha mulighet til både å være sosial og samtidig ha rom for å hygge meg i eget selskap. En stue som har en TV-sone og en lesesone, er en stue jeg kan trives i – da kan man være sammen og samtidig holde på med ulike ting. I tillegg ser jeg at alt ikke trenger å være så rasjonelt og effektivt. Det enkleste er å bygge en kvadratisk boks, og det kan være perfekt for en tenkt tomt til den rette kunden. Samtidig kan noen vikler og kroker i et hus være med på å skape lun stemning og private soner i åpne rom. Hva som er riktig kommer an på dem som skal bo der, hva de trenger og hvordan tomten er; i tillegg skal det passe inn sammen med øvrig bebyggelse og miljø. Dette er Nordbohusforhandlerne dyktige på, og de finner den beste løsningen sammen med kunden.

– God lagringsplass slik at det er lett å ha en god organisering, er også viktig. Om ting ikke har faste plasser, blir hverdagslogistikken fort kaotisk. Livet er for kort til at en må flytte på rotet sitt. Ting må ha sin faste plass, avslutter Stian.

Til huset Auriga

Se flere hus

Vil du tegne ditt eget hus? Snakk med våre arkitekter!

Vil du flytte inn nå? Her er alle våre eneboliger, rekkehus og leiligheter til salgs.
 

Skrevet av Ingrid Dyrnes, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18