Hopp til hovedinnhold
Sort ytterdør fra Gilje

Gjør boligdrømmen komplett med sorte detaljer

Sorte vinduer er en smakfull måte å uttrykke husets særeegenhet på.

Trender endrer seg med tiden, men noen trender vil alltid vare lenger enn andre. Sorte detaljer er en av dem. De siste årene har boligeiere blitt mer oppmerksomme på at vinduene skal matche husets fasade og interiør. Etterspørselen etter helhetlige løsninger har derfor dannet grunnlaget for nye produktvarianter.

Det er mange ting å ta hensyn til når du skal velge vinduer, som f eks helhet og funksjonalitet. Med sort kanal i glasset (spacer), sort vrider og sort overflate får du muligheten til å skape et inntrykk som harmonerer med husets øvrige fargevalg. Avhengig av boligens karakter kan sorte løsninger være verdt å ta en nærmere titt på.

Sort 3-lags vinduer fra Gije

Krav til både utseende og enkelt vedlikehold

Aluminiumsbekledning gir et solid trevindu, balkong- og skyvedør en forsterkning som gjør overflaten vedlikeholdsvennlig og værbestandig. Levetiden på produktene forlenges og du får den samme, gode følelsen av å ha et trevindu innendørs. Vi vet at valg av riktig produkt kan være utfordrende. Størrelser, U-verdi, funksjoner, sikkerhet og design må tas til vurdering, og enkelte opplever gjerne at design er det som betyr mest. Da kan det være godt å vite at du kan velge det designet du foretrekker og som står i stil med resten av huset, samtidig som du kan være trygg på at du får kvalitetsprodukter som lever i mange år fremover.

Sort RAL 9005 på aluminiumsbekledning blir levert med matt overflate, glans 30.

Les mer

Kvalitet tvers igjennom

Alle våre dører tåler vær og vind. Vi er alene om å levere ytterdører som kan monteres uten overbygg. Kompaktlaminat er standard. For dører som er ekstra ekspontert for snø og issmelting, anbefaler vi å velge accoya i dørkarm og ramtre.

Et par står i døråpningen - Sort Hades ytterdør fra Gilje

Fargegaranti

Vi ser en stadig økning av solgte ytterdører i fargen sort, og med denne trenden vil det også være flere som kan merke at døren falmer med årene – spesielt dersom døren står i direkte sollys. Gilje tilbyr, som eneste leverandør i Norge, 10 års fargegaranti mot falming på malte ytterdører. Dersom du nå vurderer å kjøpe en ytterdør i sort, eller en annen mørk farge, vil vi anbefale at du også inkluderer tilvalget 10 års fargegaranti.

Les mer

Relaterte artikler

Scala detaljer

Bygge hus? Les interiørarkitektens beste tips!

Er du i gang med eller skal du straks begynne på prosjekt «bygge hus»? Interiørarkitekt Vibecke Caspari Nord deler sine beste tips til hva du bør ha i bakhodet når du skal ta viktige valg for din nye bolig.

Lystig interiør

Møblere ditt nye hjem? Les disse tipsene først!

En dag står du der kanskje, med et helt blankt lerret i form av et flunkende nytt hus. Den følelsen kan bare ikke beskrives. Du får muligheten til å gjøre det mange drømmer om: å innrede hjemmet ditt helt på nytt. Men før du setter den første spikeren i de nymalte gipsplatene eller går berserk på møbelbutikken, kan du kanskje ha nytte av å lese tipsene nedenfor.

Høstens interiørtrender

Høstens interiørtrender 2023

Årstiden for tente stearinlys, pledd og peiskos er her endelig! Det medfører ikke bare et skifte i farger og omgivelser utendørs; vi ser også en endring i hjemmene våre. Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike, deler sine tanker om hvilke interiørtrender som vil regjere denne høsten.