Arkitekttegnet funkishus

Hotellfølelse i arkitekttegnet funkishus

Da familien på seks vokste ut av sin tidligere bolig, startet jakten på noe som kunne gi en behagelig hverdag for store og små. Hege Andreassen bor nå i denne funkisboligen med Geir og deres fire barn. Sammen med Nordbohus Byggalf AS i Bodø ble det nye hjemmet bygget ferdig på under ett år.

 

 

Jobbet godt med planløsningen sammen med Nordbohus

Boligen er arkitekttegnet fra bunnen med Nordbohus. Et av kriteriene for Hege og mannen Geir, var at huset skulle ha en god flyt. Paret fikk tilpasset planløsningen slik at de blant annet kan gå tørrskodd fra garasjen og rett til vaskerommet. Selv om det var overraskende for Hege og Geir hvor tidlig i prosessen de måtte begynne å tenke på innvendige løsninger, er de takknemlige for at de viet nok tid til nettopp dette:

 

 

Jeg opplever at vi lykkes godt med å komme frem til hva vi ville ha – for vi visste hva vi ikke ville ha! Med små barn som drar med seg sand hjem fra barnehagen er det praktisk å kunne gå direkte til vaskerommet.​​​​​

 

Hege, kunde hos Nordbohus Byggalf AS

 

Kunde i nytt hus

 

Les også: Ofte stilte spørsmål og svar om å bygge hus

 

Hege understreker også at de hadde en god dialog med Nordbohus og snekkerne på stedet. Slik fikk de skapt hjemmet de hadde sett for seg. Det var nemlig ikke helt planlagt at de skulle bygge drømmehjemmet selv. Familien var på husjakt i tre år før de så på muligheten for å kjøpe tomt og bygge hus fra bunnen av:

 

- Vi dro til Nordbohus for å presentere tomta og hva vi hadde sett for oss. Rivingen av det gamle huset på tomta startet i mai 2017. Grunnmuren ble satt opp i august samme år, veggene kom opp i september, og vi flyttet inn i månedsskiftet februar/mars 2018, forklarer Hege.

 

Les også: Dette bør du sjekke opp før du kjøper tomt

Lys og moderne stue i grå og beige farger

En god bolig for hele familien

Som foreldre til fire barn kan det være utfordrende å kjenne på roen. Hege forteller at de nå er mer bevisste på å ta en kaffe i ettermiddagssolen. Boligen har store vinduer og åpne planløsninger som gir et godt gjennomlys. Det kan trekkes flere likheter til boligen Kvadrat i huskatalogen vår. Familien tenkte først at de kanskje ikke fikk bruk for alle rommene i huset, men det viste seg å være feil:

 

 

Vi trives i huset, og det er godt å komme hjem etter en dag på jobben. Det var jo den følelsen vi var på utkikk etter. Jeg tror også ungene trives veldig godt på rommene sine og i oppholdsrommene. Her er det nok plass til alle, og sonene kan brukes til ulike aktiviteter.

 

Hege, kunde hos Nordbohus Byggalf AS

 

Beige møbler og gitar i koselig TV-stue

Hege råder andre til å starte planleggingen så tidlig som mulig for å skape drømmehjemmet:

- Perioden hvor man skal ta mange valg hver dag kommer veldig fort. Man må tidlig se for seg hvor møbler skal stå. Alt må egentlig være gjennomtenkt før man gjør ferdig det elektriske anlegget. Det kan bli fryktelig dyrt å gjøre om på det i ettertid, forklarer Hege.

 

Ønsker du å bygge ny bolig?

Med Nordbohus kan du få en ny bolig tilpasset akkurat deg og din familie. I vår huskatalog kan du få oversikt over våre husmodeller, og alle kan tilpasses. Har du egne skisser, ser våre arkitekter frem til å møte deg og jobbe videre med disse. Nordbohus har forhandlere over hele Norge. Vi gleder oss til å hjelpe deg å realisere din boligdrøm.

Last ned huskatalog

 

Skrevet av Silje Birkhol, Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18