Arkitekttegnet enebolig i Hestehagen

Stian og Solveig koser seg i sitt nye hus
En flott fasade. Noe arbeid gjenstår med uteområdene men vi ser at paller med stein allerede er på plass. Her blir det enda finere om litt! De herlige skråvinduene enda herligere innvendig.
Hvilke fantastiske vinduer! Når utsikten i tillegg er fabelaktig så stemmer det virkelig godt.
Her er det tydelig at både kunde og arkitekt har hatt ønske om å trekke mest mulig lys inn i boligen. Veldig friskt!
Stilig peisovn som passer godt inn i det øvrige interiøret i denne lekre boligen.
Med glassrekkverk i trappen ledes lyset et godt stykke nedover i trapperommet. En flott detalj!
Flott utsikt over fjorden fra terrassen.
Morgensolen vekker deg forsiktig, og du lister deg ut på terrassen for å kjenne dagens første første solstråler.
Stilig kjøkken. Med så mye lys i huset går det helt fint med sorte fronter på innredningen. Tøft!
Her har arkitekten klart å trekke lyset og effekt fra stuevinduene helt inn til kjøkkenet. Det tar tid å lage mat når man hviler øynene på dette rommet.
Dobbel servant på badet, og fliser i svært uvante farger mot bronse, brunt, grått og sort. Svært forfriskende uvant. Vi liker! Walk in-closet like ved og deretter soverommet. Dette er hverdagsluksus!

Huset ligger i en bakketopp med fantastisk utsikt mot Sunnmørsalpene. Vi er i idylliske Hestehagen boligfelt i Molde. For nøyaktig 15 måneder siden flyttet Stian Vågen og Solveig Øverbø inn i det nybygde arkitekttegnede huset. Stian hadde allerede bygd ferdig huset og tatt det meste av valgene selv, før Solveig kom inn i bildet.

Stor og åpen stue

-Jeg er veldig fornøyd med den store og åpne stuen som slipper inn mye lys gjennom alle vindusflatene. Utsikten mot Sunnmørsalpene er fantastisk. Jeg føler at jeg er i ett med omgivelsene rundt, en følelse av å være ute når jeg står på stua, forklarer han.

Stua og kjøkkenet er oppholdsrommene de trives best i og som de bruker mye tid i sammen. Stian er hekta på alt av teknologi og var helt klar på at alt i huset skulle kunne styres via mobilen. Nå setter han gjerne på lyset i huset før han kommer hjem på kvelden.

Hva ville dere gjort annerledes dersom dere skulle bygd på nytt?

-Det er faktisk veldig lite vi ville gjort annerledes. Vi er kjempefornøyd med den jobben Nordbohus GH- Bolig har gjort. Men jeg skulle gjerne sett at hovedbadet hadde vært enda litt større, sier han.

Vil dere anbefale andre å bruke Nordbohus? -Ja, jeg har bare godt å si om samarbeidet med Nordbohus GH-Bolig. De er til å stole på og tok raskt tak i det vi lurte på, avslutter Stian.

Den arkitekttegnede eneboligen i Hestehagen Boligfelt er tegnet av Arkitekt Else Dahlseng ved Nordbohus sitt hovedkontor. Boligen er bygd av Nordbohus GH Bolig.

Les mer om arkitekttegnet bolig


18.10.2016
Skrevet av Lill Mari Wiklund, markedskonsulent Nordbohus AS