Arcturus – komfort på ett plan hele livet

Eneboligen Arcturus er ikke bare oppkalt etter en stjerne, den er også en av våre mest sette husmodeller på nett, og et hus som varer i generasjoner. I tillegg er det en bestselger!

Huset har store oppholdsrom, og avskjermet soveromsavdeling med bad og vaskerom. Selv med åpne og luftige løsninger i huset får man beholdt en privat sfære. Det beste av alt er at alt er samlet på ett plan, og i følge markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS, Stian Moursund, er nok dette en av mange gode grunner til at folk forelsker seg i Arcturus:

- Arcturus er også en av våre absolutte bestselgere, og vi tror at det er det lettvinte og komfortable oppsettet på ett plan som gjør at mange velger huset, i tillegg til at det ser veldig imøtekommende ut og har en veldig fin og overbygd uteplass. Man kan bo i et slikt design i mange år. Tidligere ble det kalt et livsløphus, men jeg vil si det er et hus som passer veldig mange og gjerne hele livet, sier Stian Moursund.

Les også: Arcturus i et generasjonstun

Eksteriør-illustrasjon av eneboligen Arcturus.
Herlig med stor uteplass og den overbygde delen gjør at man sitter tørt og godt både i litt lett regn og vind. Herlig løsning med trapp ned til plenen. Kan selvsagt løses med en rampe også med tanke på adkomst for de med rullestol osv.

Praktisk vaskerom og bod utendørs

Arealet inne i selve huset er arrangert på en praktisk måte. Man kan gå gjennom vaskerommet fra innergang og til yttergang – veldig praktisk hvis man har hobbyer eller småbarn som trenger en plass å henge skittentøy uten å ta det gjennom huset.

- Huset er også utstyrt med en sportbod med adkomst fra utsiden. Dette gjør at man får lett tilgang på ski, akebrett, hageredskaper mm. når man er utendørs, og det er jo da man trenger det, forteller en munter Stian Moursund.

Gladsnekkerens godkjenning

Hilde og Jan i Siljan utenfor Skien valgte å bygge Arcturus hele to ganger. De falt for romsligheten til huset, store vindusflater med godt lysinnslipp og den åpne løsningen mellom stue og kjøkken. Huset er bygd for å vare av PEAB/Nordbohus Skien.

Hilde og Jan smiler på kjøkkenet i eneboligen Arcturus
Hilde og Jan i eneboligen Arcturus. Bildet er hentet fra filmen der Gladsnekkern besøkte paret. Se hele filmen nedenfor.

- Huset er gjennomført praktisk da, her kan vi bli ordentlige gamle, sa Jan til Gladsnekkern under besøket.

- Vi har ofte besøk fra familie fra både inn- og utland, og da er det også greit for oss å ha litt plass, supplerte Hilde (intervjuet ble gjort før Korona-pandemien).

I sitt besøk hos paret fikk Gladsnekkeren en ordentlig gjennomgang av huset, og de er tydelig fornøyde med både sitt valg av hus og Nordbohus som leverandør.

-Tusen takk for at dere valgte oss igjen, avslutter Stian Moursund fra Nordbohus.

Se video av besøket nedenfor
 

KLIKK HER for å laste ned vår huskatalog med Arcturus og mange andre flotte hus

KLIKK HER for å se mer av Arcturus. Klikk på "finn din pris" inne på huspresentasjonen for å se hva huset koster, nøkkelferdig, der du vil bo.


Skrevet av Kathrine Krane, Bennett Reklamebyrå

 

Gladsnekkern 1 sesong 2 - Hilde og Jan i eneboligen Arcturus

Hilde og Jan bor i en nybygd utgave av eneboligen Arcturus i Siljan utenfor Skien. Gladsnekkern er på besøk, og finner ut at de har bygd dette huset for andre g
Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18