Årets Beste 2013

23. og 24. mai arrangerte Nordbohus sitt tradisjonsrike Nordbohus Storting. Kjeden hadde tatt turen til sommerbyen Sandefjord og Rica Park Hotell. På programmet var Nordbokjøpmesse, gode foredrag og den spennende utdelingen av Årets Beste 2013.

Etter en fabelaktig musikalsk opplevelse fra Marion Ravn var det klart for fredagskveldens andre høydepunkt, nemlig prisutdelingen. I juryens begrunnelse ble det lagt vekt på resultater, kundetilfredshet og ikke minst god etterlevelse av Nordbohus sine verdier; blid, engasjert, strukturert og trygg. Prisvinnerne ble presentert av Finn Hjulstad, konst, adm. dir i Nordbohus AS, og det ble delt ut syv priser.

Årets beste leverandør 2013

Prisen gikk til NORDAN. Kåringen foregikk demokratisk gjennom en spørreundersøkelse i kjeden, og Nordan trakk det lengste strået denne gangen. God oppfølging, gode rutiner, innovativ produktutvikling og pålitelige leveranser ble nevnt i besvarelsene som ledet Nordan til topps. Prisen ble tatt i mot av Arnfinn Norås og Arne M. Høstfet.

Årets beste selger, prosjekt 2013

Prisen gikk til Bjarte Rørvik i Nordbohus Ålesund. I juryens begrunnelse ble hans gode egenskaper som både produktutvikler og aktiv bruker av sosiale medier i arbeidet. Når han i tillegg leverer meget gode salgsresultater så var ikke juryen i tvil. Rørvik var dessverre ikke til stede under seansen og vil motta prisen ved en annen anledning.  

Årets beste selger, EAT (enebolig andres tomt) 2013  

Prisen gikk til Kjell Kåre Algrøy i B. Telle Trearbeid. I juryens begrunnelse nevnes blant annet hans svært gode resultater og unike relasjon til kundene. Han har gjort en fantastisk innsats for Nordbohus over mange år, og skal nå trappe litt ned. Det passet derfor meget godt å hedre denne karen for både 2013, og alle de foregående år. Prisen ble tatt i mot på Kjell Kåres vegne av daglig leder Per Erling Tellnes og eier Nils Asbjørn Telle.

Årets beste byggeleder 2013

Prisen gikk til Alfred Wroldsen i Wari-Hus. I juryens begrunnelse nevnes blant annet hans nøyaktighet, pålitelighet, gode humør og stadige jakt på forbedringer. Selv i de mest hektiske perioder leverer han topp kvalitet og yter topp oppmerksomhet til oppgavene. Det er slike karer Nordbohus vil ha.

Årets beste kundetilfredshet 2013 (ny)

Prisen gikk til Byggmester Arild Andersen i Fredrikstad. Nordbohus sin visjon er «Vi skal ha de mest fornøyde kundene». I den forbindelse er det opprettet en ny priskategori, Årets beste kundetilfredshet. Dette måles gjennom Prognosesenterets systemer med månedlig utsendelse av spørreskjemaer. Vinneren av Årets beste kundetilfredshet 2013 var den som hadde best uttelling på både EAT og Felt ved overlevering av boligen. Prisen ble tatt i mot av selskapets daglig leder Jon Petter Andersen.

Årets beste rollemodell 2013 (ny)

Prisen gikk til Per Gunnar Gjermshus, daglig leder i Nordbohus Kongsvinger.  I juryens begrunnelse påpekes Per Gunnar sitt coachende lederskap. Han klarer å møte de ansattes behov for å bli sett og føle seg behøvd, og skaper dermed en trygghet i organisasjonen som fører til gode resultater. Han kjennetegnes for øvrig av en meget omgjengelig væremåte, og står frem som et eksempel til etterfølgelse.

Årets beste bedrift 2013

Prisen gikk til Nordbohus Gjøvik. Prisen for Årets beste bedrift forutsetter topp prestasjoner på alle nivå; markedsføring, salg, kundebehandling og bygging. Prisen går til den bedriften som i sum har prestert aller best for 2013. Årets beste bedrift 2013 bærer BEST-verdiene på strålende vis i alle ledd. De forvalter merkevaren fantastisk bra ved alle anledninger. De har strålende resultater i både salg og bygging. Og med alt dette så har de funnet vinneroppskriften. Prisen ble tatt i mot av daglig leder Tor-Atle Fuglerud, sammen med Bjørn Fuglerud, Stein Skymoen og Ole Asbjørn Møller.
 

23.05.2014
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler