Norges hyggeligste Insta-snekker?

Du har kanskje sett han på Instagram? Den trivelige og positive snekkeren med et humør mer smittsomt enn influensa? Tømrer Kenneth Juvet jobber i Nordbohus Modum. Parallelt med dette driver han en konto hvor han deler glimt fra hverdagen som tømrer for godt over 4000 følgere på Instagram. I dag lever han av å bygge hus for kundene våre, men kanskje er det å bli influencer som er den virkelige drømmen?

Vil inspirere andre til å velge yrkesfag

 

Nordbohus-reisen startet i 2018 for Kenneth. En variert arbeidshverdag og mye fysisk arbeid gjør at en energisk kar som Kenneth trives særdeles godt i jobben. Under en bildekollasj på Instagram skriver han «Find two passions in life. One to make you money, and one to keep you sane.» Fra 8-16 er det husbygging det går i, men på fritiden er han nemlig å finne under blytunge vekter på treningssenteret.

Kenneth har drevet Instagramkontoen @tomrerjuvet på Instagram i en god stund nå. Her legger han ut bilder og filmer fra sine daglige prosjekter med tips og råd:

 

Målet med kontoen er å inspirere ungt og gammelt til å velge å bli tømrer eller noe annet innenfor yrkesfag.

 

Kenneth Juvet, tømrer i Nordbohus Modum

Skjermbilde av Instagramkontoen til tømrer Kenneth JuvetSkjermdump av Instagramkontoen til tømrer Kenneth Juvet

Kenneth får gode tilbakemeldinger fra både kolleger og de som følger han. To unge gutter fortalte til og med at han hadde vært delaktig i at de ville bli tømrere. Det synes Kenneth er utrolig kjekt å høre.

Følg Kenneth på Instagram her

 

Får nye muligheter gjennom Instagram

Kenneth forteller at det dukker opp stadig flere tømrerkontoer på Instagram, og at det er svært godt samhold blant yrkesfagarbeidere der. Noen av Insta-snekkerne blir til og med betalt av leverandører for å bruke verktøyene deres. Nå har forespørslene begynt å gli inn i innboksen til Kenneth, også:

 

Verktøyprodusenten Milwaukee tok kontakt og spurte om jeg ville være ambassadør for de, så nå skal jeg stå på stand for de om ikke lenge. Det er veldig stas!

 

Kenneth Juvet, tømrer i Nordbohus Modum

Men er det egentlig en influencerkarriere som ligger i kortene for Kenneth?

Nei, heldigvis for oss er det tømrer som er drømmeyrket for Kenneth. Men om han inspirerer noen på veien, synes han bare det er positivt.

Tømrer Kenneth Juvet i Nordbohus Modum ute på byggeplassen

Nominert som Norges hyggeligste håndverker

I tillegg til å gjøre en formidabel jobb i Nordbohus Modum, og inspirere mange på Instagram, er han også nominert som Norges hyggeligste håndverker. Dette er en årlig kåring som har som mål å fokusere på de positive historiene fra håndverksbransjen, løfte frem gode rollemodeller og inspirere ungdom til å velge yrkesfag.

 

Det kom som en stor overraskelse at jeg ble nominert som Norges hyggeligste snekker. Det synes jeg er veldig gøy!

 

Kenneth Juvet, tømrer i Nordbohus Modum

Finalistene presenteres i august, mens selve vinneren blir kåret i september.

Her kan du stemme på Kenneth

 

Skrevet av Bennett Reklamebyrå

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18