Nordbohus vant pris - Årets medlem 2012 i Boligprodusentenes forening

Takketale etter å ha vunnet prisen som Årets medlem 2012. Fra venstre: Per Arne Bakken, Anne Irene Enge, Torry Eilertsen, Jan Henning Kleiv og Asgeir Ladstein. FOTO: Bygg.no

Blant partiledere og landets dyktigste boligbyggere ble Nordbohuskjeden trukket frem i glitter og stas under prisutdelingen på selveste Boligkonferansen 14. mai. Nordbohus ble hedret med prisen for Årets Medlem i Boligprodusentenes forening, og det er vi stolte av!

Boligkonferansen avholdes årlig i regi av Boligprodusentenes forening, og årets arrangement huset både partilederdebatt så vel som høyst interessante foredrag. Til kvelds var det duket for god mat, underholdning og ikke minst prisdryss. I salen satt også Nordbohus sine representanter i kraft av Jan Henning Kleiv, Nordbohus Modum - Asgeir Ladstein, Nordbohus Ladstein Bygg - Per Arne Bakken, Torry Eilertsen og Anne Irene Enge fra Nordbohus AS, hovedkontoret. Da den gjeveste prisen skulle deles ut, selveste Årets medlemsbedrift, så runget Nordbohus sitt navn ut gjennom høyttalerne. Vi vant!

Juryen sa blant annet: Nordbohus-kjeden er Årets medlem hos Boligprodusentenes forening. Blant annet for lojalt å følge foreningens profesjonalitetserklæring. I begrunnelsen heter det videre at vinneren har utmerket seg ved en utstrakt vilje og evne til å dele erfaringer samt å være en aktiv bidragsyter i foreningens aktiviteter.

En anerkjennelse av godt arbeid

For oss i Nordbohus betyr denne prisen mye. Boligprodusentenes forening jobber for å styrke kompetansen i bransjen, og er den ledende bransjeorganisasjonen for kvalitetsbevisste boligprodusenter i Norge. Foreningens mål stemmer veldig godt overens med våre egne målsettinger.

Vår visjon er: Vi skal ha de mest fornøyde boligkjøperne. En viktig del av arbeidet handler om å ha en god oppskrift, og hos oss heter oppskriften Byggesystem. Denne oppskriften er så god at Sintef Byggforsk har godkjent den og tildelt oss Teknisk godkjenning. Vi er alene om å ha en så omfattende godkjenning på et komplett byggesystem, og vi jobber hver dag for å forbedre oss ytterligere. Det gjør vi fordi fornøyde kunder er verdens beste markedsføring for oss. Og så er det fantastisk morsomt å jobbe med fornøyde kunder. Vi ser på prisen fra Boligprodusentenes forening som en stor anerkjennelse av arbeidet hittil, og vi er stolte.

På bildet ser vi Per Arne Bakken, adm. dir. i Nordbohus AS, i gang med sin takketale under overrekkelsen av den gjeve prisen. Les mer om arrangementet og de andre fine prisvinnerne på BYGG.no.

Fakta om Boligprodusentenes forening

Som en medlems- og behovsstyrt organisasjon skal Boligprodusentenes Forening være den ledende bransjeorganisasjonen for de kvalitetsbevisste produsenter av boliger og fritidsboliger i Norge. Boligprodusentenes Forening skal arbeide aktivt for å styrke kompetansen og ivareta lønnsomhet i bransjen. Ytelser fra foreningens medlemmer skal kjennetegnes av trygghet, kvalitet og bærekraft.

Mål

Boligprodusentenes mål er:

  • å arbeide for forutsigbare og hensiktsmessige rammebetingelser
  • å representere 2/3 av boligproduksjonen i Norge
  • å følge opp boligkvaliteten ved regelmessige målinger av kundetilfredshet
  • sette medlemmene i stand til å levere passivhus-nivå boliger

Hjemmeside: boligprodusentene.no


16.05.2013
Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS