4 viktige steg i husbyggerprosessen

Å bygge ny bolig kan faktisk være veldig enkelt. Her er fire steg som enkelt setter deg igang.

1.  Bli kjent med med tomten din og plasser huset på tomten

Å se for seg huset på tomta kan være vanskelig, derfor har vi lagd en app som hjelper deg å visualisere det. Ser du at huset og tomta ikke helt fungerer sammen kan våre arkitekter hjelpe deg å tegne og justere slik at det blir bra. En skråtomt krever andre løsninger enn en flat tomt, derfor er vårt beste råd å velge husmodell ut fra tomten.

Sett deg også inn i reguleringsplanen i det området du har kjøpt tomt. Reguleringsbestemmelsene har ofte strenge føringer på for eksempel høyde- og bygningstypebestemmelser, tomtens utnyttelsesgrad og andre punkter man må vite om.

Les mer her: App viser hvordan huset blir på tomta

Les også: Gode tips fra en byggeleder

2. Avdekk dine behov – velg løsninger tilpasset din egen livsstil

Du skal bo i huset ditt i mange år, og da er det viktig at det er laget for deg og din livsstil. Tenk gjennom hva du liker av smarte løsninger. Er en matbod nyttig for deg? Kanskje en sjakt til skittentøyet hadde vært kjekt? Det aller meste kan gjøres, og da er grundig research på dette veldig greit for sluttresultatet sin del. Lag en prioriteringsliste på det som er viktig for deg.

Les mer her om hvordan våre ambassadører gjorde det da de bygde et komfortabelt hus med praktiske løsninger

3. Hold budsjett – finn prisen på huset ditt på nett

Hos Nordbohus blir det ikke dyrere enn planlagt når du skal bygge hus. Vi har lagd vår egen «Nettbutikk» for hus, og her får du en konkret oversikt over hva alt koster før byggingen starter. Utvalget av for eksempel gulv, kjøkkeninnredning og annet interiør er i nettbutikken noe begrenset, men utvalget er endeløst. Derfor er neste punkt viktig!

Les mer: Slik finner du prisen på nett

4. Book et møte med din forhandler

Hos din lokale Nordbohusforhandler vil du få god hjelp til å komme videre på veien mot ditt nye hus. Alle våre forhandlere besitter stor faglig kunnskap og mange år med erfaring som vil hjelpe deg i beslutningsprosessen. I tillegg vil vi kunne vise deg utvidede tilvalgsmuligheter, eksempler på hus vi har bygd og generelt rådgi deg når du skal bestemme deg for hvordan du vil ha det.

Les mer: Finn din lokale forhandler her

Vi samarbeider med solide lokale leverandører og store velkjente nasjonale byggevareleverandører. Les mer om hva vi anbefaler blant våre nasjonale leverandører her: Nordbohus anbefaler

Når du kjøper bolig av Nordbohus så støtter du faktisk opp rundt lokal verdiskaping. Både vi og du er en del av det lokale laget. Les mer om det her. Du er en del av laget - velg lokalt 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18