263 boliger til salgs

Nordbohusforhandlerne bygger mye mer enn eneboliger på kundens tomt. Det er til enhver tid både leiligheter, rekkehus og eneboliger til salgs over hele landet.

Nordbohus har mye å by på. Er du på utkikk etter ny bolig så er det meget sannsynlig at vi har noe du liker. Kanskje har vi faktisk den rette boligen for deg, akkurat der du vil bo? 

Nordbohus er kjent for å ha svært fornøyde kunder og høy byggfaglig kvalitet. Dette gjelder selvsagt for alle våre boliger, inkludert våre leiligheter og rekkehus, det skulle bare mangle. 

På nordbohus.no finner du fanen TIL SALGS. Der har vi samlet det meste av det som er på vårt marked akkurat nå. Dette endrer seg hver dag etterhvert som nye boligprosjekter blir lansert, og andre blir utsolgt. Her er tre av boligene som er til salgs akkurat nå.

Lekker leilighet på Klevjerhagen i Sande

Hva med en helt ny leilighet i Sande? I Klevjerhagen bygger Nordbohusforhandleren Snekkerkompaniet nye leiligheter. Her får du 97 kvm med bla. tre soverom, loftstue og muligheten for 2 bad til kr. 3.490.000. 

Se mer om Klevjerhagen

Klevjerhagen_interi%C3%B8r04_190401_0.jpg
Lekker stue i leilighetene i Klevjerhagen i Sande

Bo trygt i nytt boligfelt

Spikkelia er et helt nytt boligfelt på Rykene i Arendal kommune- midt mellom Arendal og Grimstad. Boligfeltet bygges av Nordbohusforhandleren Wari-Hus og byr på flere ulike boligtyper. Blant annet rekkehus på 71 kvm BRA til kr. 1.990.000. 

Se mer om Spikkelia

Spikkelia_Type_leiligheter_3_i_rekke.RGB_color.0000_140326%20final_0.jpg
Et slikt rekkehus kan bli ditt for kr. 1.990.000 i Arendal.

Leilighet i 4-mannsbolig i Gulen

Prestesundet ligger vakkert til i maritime omgivelser i Gulen. Her kan du bo i en flott leilighet i 4-mannsbolig til kr. 1.767.100. Boligen er 70 kvm. BRA og leveres klar for innflytting. 

Se mer om Prestesundet

Evindvik_eksteri%C3%B8r01_190404final-utsnitt-(1)_bekjert.jpg
Helt ny leilighet i 4-mannsbolig i Gulen.

Her finner du alle våre boliger til salgs


Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Finn forhandler