Gladsnekker`n besøker banken! Episode 5-20

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å se om Nordbohus sine kunder trives. Denne gang besøker han Sparebank 1 SMN sitt kontor i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren VIBO Entreprenør.

Nordbohus bygger mye mer enn eneboliger. Vi bygger rekkehus, leiligheter og kombinasjonsbygg innen næring og bolig. Et godt eksempel er Remegården i Orkanger som huser både bank og leiligheter. Gladsnekker`n har intervjuet banksjef Aasmund Lie for å høre om han er fornøyd med sitt nye bygg. Blir det "godkjent av Gladsnekker`n"?

Se filmen på vår youtubekanal

God fornøyelse

Skrevet av Stian R. Moursund

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Wari-Hus AS.