Den nye virkeligheten – virtual reality i Nordbohus

Alle ønsker å se huset før de kjøper, men noen ganger er det utfordrende å finne et aktuelt visningshus. Det har vi en elegant løsning på. Besøker du din Nordbohusforhandler så kan du gå på visning i alle husene i katalogen, i virtual reality. Vi kaller det den nye virkeligheten.

Vi vet at det er utfordrende å gjøre seg kjent med husene via bilder og plantegninger. Selv når man har vært på visning i et ferdig bygd hus kan det være utfordrende å huske alle fordelene, og hvordan rommene føltes. Tenk om du kunne gå på visning i alle våre hus, når som helst? Tenk om du kunne oppleve overgangen fra kjøkken til stue i eneboligen Nexus, og kikke opp på galleriet i loftstua? Hva om du vurderer eneboligene Nexus og Nukleus opp mot hverandre og sliter med å velge den rette? Hadde det ikke vært kjekt å gå på visning i begge to?

For oss i Nordbohus handler virtual reality om å legge til rette for det gode valget. Vi vil at du skal føle deg trygg på kjøpet, og trygg på at huset er det riktige for deg. Det er tross alt din nye virkelighet det er snakk om.

-Virtual reality har lenge vært et motebegrep i omtalene av digitalisering i næringslivet. Det har hittil vært for lang avstand fra den nye teknologien til den praktiske brukbarheten, men nå er tiden inne, sier Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS.

Samsung har utviklet sin Gear VR med Oculus programvare som har høstet mye lovord. Vår samarbeidspartner DIAKRIT har programmert alle våre hus, slik at de er tilgjengelige i en meny når VR-brillen er i bruk. Man velger hus ved å fokusere med øynene i tre sekunder. Deretter velger man rommene man vil se på samme måte. Beveger man på hodet så ser man selve rommet i huset man er på visning i. –Alle Nordbohusforhandlerne i kjeden har et sett med Virtual reality-briller. Første gang jeg testet løsningen ble jeg blåst rett av banen. Jeg kunne nesten ikke tro at denne teknologien var tilgjengelig for oss og våre kunder. Jeg gleder meg veldig til å høre kundenes tilbakemelding etter å ha besøkt våre forhandlere, eller våre VR-studios får man heller si.

Besøk din forhandler og gå på visning, anbefaler Moursund.

Se youtube-video her. Slik virker VR hos Nordbohus

Nordbohus har i tillegg en gyroscope-teknologi som gjør det mulig å se alle husene via nettbrett eller mobil. Man velger det huset man vil se på, og når man beveger nettbrettet så ser man seg rundt i husene. Se alle husene her

Les om Cathrine og Roger sin opplevelse av VR-visning i E24: Virtual reality inntar boligbransjen

Fyll gjerne ut skjemaet nedenfor dersom du ønsker å booke møte for VR-visning hos din nærmeste forhandler.

 
 Foto: Ine Monsen, DIAKRIT

Book møte med din nærmeste forhandler