Villa Lilla 1

Villa Lilla 1

Villa Lilla 1 har store vinduer mot utsiktssiden, og kan bygges både med pulttak og saltak. Pulttak i lengderetningen gjør det mulig å velge hems med ekstra stue/soverom og bad. Carporten, terrassen og det overbygde inngangspartiet tilfører boligen ekstra verdi. Med sportsbod integrert i inngangspartiet legger Villa Lilla 1 godt til rette for aktivitet, orden og trivsel.

Villa Lilla konseptet - funksjonelle eneboliger med stilrent og moderne formspråk.
Villa Lilla er en fullverdig enebolig, men har løsninger som krever mindre areal enn tradisjonelle villaer. Blant annet er de mindre rommene plassert på en egen etasje, mens etasjen med kjøkken og stue er helt åpen. Det gir mye luft under taket og godt med lys. Videre kan boligene plasseres på mange ulike måter, avhengig av tomtens beskaffenhet, sol- og lysforhold osv. Og arealbehovet er minimalt; Villa Lilla kan bygges på tomter helt ned til 333 kvm. Dette er avhengig av lokale reguleringsplaner og den tillatte utnyttelsesgrad på den enkelte tomt.

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Les webutgaven av vår Villa Lilla brosjyre.

Se også Villa Lilla 2 for flat tomt  •  Villa Lilla 3 for skrå tomt  •  Villa Lilla 4 for skrå tomt
 
Flat tomt
BRA totalt: 128.6m²
P-Rom hovedbolig: 98.4m²
Bebygd areal: 87.1m²
Største bredde: 6.3m
Største lengde: 15.7m
Soverom: 3
Energimerke:
C

Plantegninger 3D

Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje

Plantegninger 2D

Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje

Fasade

Video Villa Lilla 1

Likte du Villa Lilla 1?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Link

Link

Lux

Lux

Navi

Navi

Villa Lilla 4

Villa Lilla 4

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.