Vignett

Vignett

Vignett er et moderne hus med særegent uttrykk. En stor glassvegg og skrå himling i stueavdelingen gir spennende effekt, og huset er ellers preget av mye lys og luft. Med sin beskjedne grunnflate passer huset på relativt små tomter.

Flat tomt
BRA totalt: 121.6m²
P-Rom hovedbolig: 92.5m²
Bebygd areal: 147.0m²
Største bredde: 13.0m
Største lengde: 13.3m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje

Last ned plantegninger

Fasade

Likte du Vignett?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Astro

Astro

Villa Lilla 2

Villa Lilla 2

Villa Lilla 3

Villa Lilla 3

Kvadrat

Kvadrat

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.