Tun

Tun

Dette sjarmerende huset har store, gode rom og flotte løsninger. Det er bl.a. utstyrt med bod som er tilgjengelig utenfra, og har gjennomgang til kjøkkenet. I 2. etasje er det mulighet for en flott kontorplass, og hvis du ønsker det, kan du få et ekstra soverom i 1. etasje.

En flott bolig med mange og romslige rom. Godt overbygd inngangsparti og smart plassering av garderobe som lett kan skjules med en skyvedørsløsning. Jeg syns det er meget praktisk med egen inngang gjennom bod og frem til kjøkken for å lesse av seg handleposer. Boligen er enkel å tilrettelegge for rullestolbrukere dersom behovet skulle melde seg. Fasaden har god symmetri og et sjarmerende nostalgisk utseende. Tun passer like gjerne på et gardstun som inne i et trivelig boligfelt.
- Per Gunnar Gjermshus -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 181.5m²
P-Rom hovedbolig: 165.2m²
Bebygd areal: 112.7m²
Største bredde: 12.0m
Største lengde: 12.4m
Soverom: 4
Energimerke:
C
Per Gunnar Gjermshus
Nordbohus Kongsvinger

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Tun?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Eurus

Eurus

Pandora

Pandora

Norma

Norma

Arcturus

Arcturus

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.