Tekno

Tekno

Tekno er et spennende hus, bygd opp av to enkle former som danner et kryss. Innvendig er huset preget av funksjonelle løsninger, bl.a. med atskilte soveromsoner for barn og voksne og en åpen oppholdsavdeling med mye godt lys.

Jeg liker Tekno ekstra godt fordi det er blitt et svært funksjonelt hus med en innbydende utforming. Det er også veldig fleksibelt, slik at det lett kan utvides – for eksempel med et eget bad i tilknytning til foreldresoverommet. Huset kan enkelt tilpasses skrå tomt, og det er dessuten fullt mulig å velge utvendig adkomst til den deilige takterrassen. Et godt hus å skape et hjem i!
- Else Dahlseng -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 164.3m²
P-Rom hovedbolig: 134.1m²
Bebygd areal: 133.3m²
Største bredde: 11.1m
Største lengde: 16.4m
Soverom: 3
Energimerke:
C
Else Dahlseng
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Tekno?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Kompakt

Kompakt

Vignett

Vignett

Navi

Navi

Strak

Strak

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.