Strak

Strak

Strak har en spesielt åpen og luftig andreetasje. Store vindusflater og ekstra takhøyde lar lyset flomme fritt. Fra stuen er det utgang til den flotte, skjermede takterrassen – et perfekt sted for grilling, soling, ro og fred.

Ekstra fint med terrassen oppå garasjen, da trenger vi ikke lage så mye hage. Jeg liker spisestuen, og den tøffe bardisk-løsningen. Mitt favorittsted i huset vil nok være i godstolen ved vinduene i stua. Der kan jeg sitte med iPaden og kose meg. I første etasje ville jeg laget meg en fin snekkerbod ved inngangen. Dette er et veldig fint hus for meg og min kjære Eva.
- Per Arne Bakken -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 214.2m²
P-Rom hovedbolig: 162.5m²
Bebygd areal: 152.1m²
Største bredde: 13.6m
Største lengde: 14.7m
Soverom: 3
Energimerke:
C

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Strak?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Nova

Nova

Link

Link

Villa Lilla 1

Villa Lilla 1

Kvadrat

Kvadrat

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.