Safir

Safir

Safir er et trivelig og praktisk hus med relativt små ytre mål, slik at det også passer på mindre tomter. Fra stue/kjøkken i 2. etasje er det utgang til en stor, flott balkong, og de gode, romslige soverommene gjør huset til en ekstra attraktiv og fleksibel bolig.

Jeg liker det utvendige uttrykket. Det ser både koselig og herskapelig ut. Huset har likheter med både Opal og Karat, men er litt mindre i størrelse og passer dermed på mindre tomter. Planløsningen er god med store fine soverom, og et veldig stort kjøkken. Stuen er også romslig, med adkomst til terrasse.
- Torunn Nordstrand -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 177.7m²
P-Rom hovedbolig: 158.4m²
Bebygd areal: 117.5m²
Største bredde: 10.3m
Største lengde: 13.5m
Soverom: 3
Energimerke:
C
Torunn Nordstrand
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Safir?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Opal

Opal

Andromeda med utleie

Andromeda med utleie

Elara

Elara

Orion

Orion

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.