Pandora

Pandora

Pandora er et innholdsrikt og romslig hus med alle hovedfunksjoner samlet på hovedplanet, og fire soverom, bad og ekstra stue i andre etasje. Fra det overbygde inngangspartiet kommer du inn i hallen, hvor du ser tvers igjennom huset ut mot hagen på den andre siden. Kjøkkenet med den praktiske kokeøya blir et naturlig samlingspunkt både for morgenkaffen og diverse sysler med gryter og kar.

Har man småbarn er det smart med soverom på samme plan, samt loftstue og et romslig bad. I tillegg er det jo en hel etasje til nedenfor med gode rom. Perfekt familiebolig!
- Bjarne Nyrud -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 166.7m²
P-Rom hovedbolig: 146.6m²
Bebygd areal: 110.2m²
Største bredde: 10.9m
Største lengde: 11.8m
Soverom: 5
Energimerke:
C
Bjarne Nyrud
Nordbohus Bernhard Olsen, Mo i Rana

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Pandora?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Aurora med utleie

Aurora med utleie

Tun

Tun

Aurora

Aurora

Norma med utleie

Norma med utleie

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.